Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor wellnessruimtes

Creëer een rustgevende omgeving

 Safestep Aqua 180052 & 180352

Verminder het risico op uitglijden of valpartijen

Als bezoekers blootsvoets door de wellnessruimte willen lopen, moet de vloer schoon en veilig zijn. Net die troeven bieden onze Step-veiligheidsvloeren, die bovendien verkrijgbaar zijn in prachtige designs. U kunt kiezen uit vloeren met verschillende veiligheidsniveaus, naargelang van de veiligheidsnormen die van toepassing zijn. Binnen die veiligheidsniveaus kunt u ook talloze designs met elkaar combineren. Zo voldoet uw ruimte aan alle normen én ziet ze er ook nog eens mooi uit.

Veiligheid, design, vertrouwen

Step - antislip vinyl

Step is ideaal voor zones waar vloeistoffen kunnen worden gemorst, want deze collectie biedt een slipweerstand van R10 tot R12. Dankzij de PUR-Pearlafwerking is Step bestand tegen krassen en gemakkelijk te reinigen en onderhouden. De deeltjes in de slijtlaag van alle Forbo Step-veiligheidsvloeren garanderen dat ze tijdens hun volledige levenscyclus duurzaam en slipbestendig blijven. Step is verkrijgbaar in meer dan 60 designs met een hout- of steeneffect.

Ontdek de collectie

Step 18023 18048
Marmoleum Solid 3724 XT hallway

Gepersonaliseerde vloer - u kiest hoe de vloer eruitziet

Kunt u ondanks ons brede assortiment niet vinden wat u zoekt? Geen zorgen, we hebben meer. In ons assortiment op maat gemaakte vloeren kunt u uw eigen unieke vloer ontwerpen met behulp van onze digitale printtechnieken in Flotex, Eternal en Coral schoonloopsystemen, evenals de geavanceerde Aquajet-snijtechniek voor Marmoleum-vloeren.

Ontdek de mogelijkheden

Eternal - projectvinyl

De Eternal vinylcollectie van Forbo combineert de uitstraling van natuurlijke materialen met kleurrijke designs en exclusieve, digitaal geprinte dessins.

Forbo gelooft in ‘creating better environments’. Bij de productie van Eternal gebruiken wij dan ook uitsluitend groene stroom. Al onze processen zijn afgestemd om de maximale hoeveelheid gerecycled materiaal te kunnen gebruiken in onze producten. Bovendien wordt Eternal met vooruitstrevende, ftalaatvrije technieken geproduceerd.

Ontdek de collectie

Eternal Wood 10322 & Eternal Material 12752
Sarlon 223 sand canyon + 409 black & white doodle

Sarlon | Modul’up - akoestisch vinyl

Forbo Flooring heeft meer dan dertig jaar ervaring en gespecialiseerde kennis over deze sector. In die tijd hebben we al meer dan 100 miljoen m² aan geluiddempende vloerbedekkingen geproduceerd. Sarlon | Modul'up bevat geen ftalaten en is verkrijgbaar in een ruim assortiment kleuren en designs.

Sarlon | Modul'up is een uitstekende all-round performer, ideaal voor wachtruimtes waar geluidsoverlast een probleem kan zijn. Het heeft een contactgeluidreductie van 15 tot 19 dB, vereist minimale reiniging en onderhoud en is verkrijgbaar in een uitgebreide reeks kleuren en dessins.

Ontdek de collectie