Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor sporthallen

Minimaliseer het risico op letsel

Marmoleum Sport 83715

Keuze nummer één in sportvloeren

Marmoleum is de eerste keuze voor sport- en multifunctionele hallen. Of het nu gaat om handbal, zaalhockey, basketbal, volleybal, zaalvoetbal, rolsporten, dansen, atletiek of gymnastiek, Marmoleum Sport is de ideale collectie voor een sporthal. Een sportvloer met Marmoleum Sport als toplaag vermindert de kans op blessures en verkleint de kans op spiervermoeidheid en overbelasting. De toplaag garandeert optimale prestaties op het gebied van antislip en glijvermogen. Andere redenen om voor Marmoleum sportvloeren te kiezen zijn:

● Marmoleum Sport behoort tot de categorie sportvloeren met oppervlakte-elasticiteit. De vloeren minimaliseren het risico op verwondingen.
● Marmoleum Sport is geschikt voor zware belasting en zwaar verkeer. Het rijden met zware lasten of het vervoeren van zwaar sportmateriaal kan het linoleum, in combinatie met de juiste ondervloer, niet beschadigen.
● Marmoleum Sport heeft een lange levensduur. De extreme duurzaamheid van Marmoleum vloeren garandeert het vermogen om ook na jaren van intensief gebruik topprestaties te leveren. De beste reinigings- en onderhoudseigenschappen zorgen ervoor dat de vloer er vele jaren lang goed uitziet.
● Marmoleum Sport voldoet aan de Europese normen. Aan alle technische en functionele kenmerken voor sportief gebruik van de Duitse DIN V 18032-2 en de Europese EN 14904-norm wordt voldaan.

Sportvloeren minimaliseren het risico op letsel

Marmoleum Sport - de innovatieve sportvloer

Een sportvloer moet altijd veilig zijn en voldoen aan de sportieve eisen. Of het nu korfbal, volleybal, voetbal, gymnastiek of streetdance is, voor Marmoleum Sport maakt het niet veel uit. De toplaag garandeert een goede prestatie op het gebied van anti-slip en glijden, de lichtreflectie en indrukgevoeligheid.

Het gebruik van zware verrijdbare toestellen of hulpmiddelen is geen probleem voor Marmoleum. Het morsen met sportdrank of eten is geen enkel punt, heeft geen invloed op de sportvloer en is eenvoudig te verwijderen. De extreme duurzaamheid van linoleum garandeert ook na vele jaren intensief gebruik een topprestatie. Een goed schoonmaak- en onderhoudsprogramma zorgt dat de vloer er jaar in jaar uit mooi uit blijft zien en altijd klaar is voor de volgende wedstrijd.

Ontdek de collectie

Marmoleum sport 83712