Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeroplossingen voor kleedruimtes

Maak je klaar

Paragon Arena

Minimaliseer het risico op ongevallen

In kleedruimtes is veiligheid de grootste prioriteit. Een goede antislipvloer is hier cruciaal en helpt ongevallen te voorkomen. Ook slijtvastheid en onderhoudsvriendelijkheid zijn belangrijk voor de vloer in een kleedruimte. Die behoeften begrijpt Forbo maar al te goed. Daarom hebben we een speciale vloercollectie ontwikkeld: onze Step veiligheidsvloeren. Deze vloeroplossingen zijn levenslang slipbestendig en uiterst veilig in tal van omgevingen.

Wanneer u op zoek bent naar een vloer voor een kleedruimte, dan zijn dit de belangrijkste elementen om rekening mee te houden.

Kies een vloer die:
● Slipbestendig is
● Slijtvast is
● Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is

Veiligheid, design, vertrouwen

Step - antislip vinyl

Step is ideaal voor zones waar vloeistoffen kunnen worden gemorst, want deze collectie biedt een slipweerstand van R10 tot R12. Dankzij de PUR-Pearlafwerking is Step bestand tegen krassen en gemakkelijk te reinigen en onderhouden. De deeltjes in de slijtlaag van alle Forbo Step-veiligheidsvloeren garanderen dat ze tijdens hun volledige levenscyclus duurzaam en slipbestendig blijven. Step is verkrijgbaar in meer dan 60 designs met een hout- of steeneffect.

Ontdek de collectie

Step Laguna 181802 lemon  + 81912 flamingo + 181982 aquamarine