Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bestaat de beste horecavloer?


We zien dat er in de huidige horeca-interieurs steeds vaker gewerkt wordt met authentieke en stoere materialen. Materialen die een bepaald niveau en ambachtelijkheid uitstralen en die lang meegaan. Materialen die uw verhaal vertellen, een verhaal dat voor gasten zo uitnodigend is dat zij graag bij u langskomen.

Wat de beste vloer is voor uw horecagelegenheid hangt van een aantal factoren af. Niet alleen van de uitstraling, maar ook van verschillende functionele eisen. In onze ogen bestaat de ideale horecavloer dan ook zeker. Of u nu zoekt naar een rustieke houtlook, een warm textiel, of een extreem duurzame vloer.
Onderstaand vindt u een selectie van onze vloeren, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd om advies vragen.

PVC

Misschien wel de meest toegepaste vloer in de horeca is PVC.

Deze tegels of stroken lijken perfect op hout of steen, maar bieden de voordelen van een vinyl. De Allura PVC collectie van Forbo omvat zowel neutrale houtdessins (Allura wood) als wat meer opvallendere dessins (Allura Premium) en stoere betondessins (Allura stone).
Wilt u de vloer extra snel in gebruik nemen, dan is Allura Flex ideaal. Deze vloer kunt u bij wijze van spreken in één nacht installeren, waardoor u uw zaak niet onnodig hoeft te sluiten.

AlluraPVC
Marmoleum Modular

Marmoleum

Veel mensen kennen Marmoleum.

Maar niet iedereen weet dat deze vloer heel duurzaam én eigentijds is. Van stoere betonlooks tot kleurrijke en speelse effecten.
Het is verkrijgbaar in banen, maar ook in tegels en stroken.
Zo opent u een hele nieuwe wereld aan ontwerpmogelijkheden.

Flotex

U zoekt een warme, textiele uitstraling, maar wilt de vloer wel eenvoudig schoon kunnen houden? Dan is Flotex wat voor u!

Een textiele vloer met een tapijtuitstraling die net zo gemakkelijk schoon te maken is als een vlakke vloer. En het biedt een goede akoestiek. Zo heeft u veel minder last van stampende voeten en schuivende stoelen, zonder concessies te doen aan het onderhoud.

Flotex colour
NL Coral entreemat

Entreesystemen

Onderschat nooit de kracht van uw entree. Niet alleen de uitstraling, maar ook de effectiviteit is van belang.

Een Coral entreemat stopt vuil en vocht dat anders naar binnen was gelopen. Dit zorgt niet alleen voor een schonere vloer, maar ook een meer veilige vloer waarop mensen minder snel uitglijden.