Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Advies voor VvE's

Vloeroplossingen voor wooncomplexen

Onze vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en ontworpen om hun uitstraling te behouden, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Onze volledig geïntegreerde vloeroplossingen voldoen aan alle eisen voor de entree en de centrale ruimtes.

SPRING!

De juiste uitstraling begint bij de vloer

We lopen erover heen en nemen het vaak voor lief. Maar niets kan een ruimte meer maken of breken dan de vloer. En dat weten wij bij Forbo maar al te goed.

Forbo Flooring is marktleider in vloerbedekkingen en toonaangevend in duurzame vloeren voor uiteenlopende interieurs. Onze vloeren zorgen ervoor dat mensen op een prettige manier met elkaar kunnen wonen, werken en verblijven.

Onze missie is het creëren een gezonde ruimte binnen en bij te dragen aan een duurzame wereld daarbuiten.

SPRING
Coral Classic

Bescherm je vloer met Coral

Schoenen nemen vuil en vocht mee het gebouw in en maken de vloer vies en glibberig. Hierdoor ziet het interieur er niet langer representatief uit. Daarnaast raakt de vloer beschadigd. En het levert ook nog eens veiligheidsrisico's op. Elke entree van een gebouw heeft bescherming nodig en Coral is de beste in zijn soort. Waarom? Coral is onafhankelijk bewezen effectief, stijlvol, duurzaam en brandveilig. Coral integreert perfect in het vloerenplan en vormt een uitstekende drempel tegen vuil en vocht.

Een keuze voor duurzaam

Duurzaamheid zit in het DNA van Forbo. Van hoe we onze fabrieken aansturen tot hoe we onze ingrediënten kiezen... elke stap draagt bij aan onze missie om een betere omgeving te creëren.

Marmoleum is niet alleen mooi, maar ook de duurzaamste vlakke vloer die er is: gemaakt van natuurlijke materialen en 100% CO2 Neutraal geproduceerd.
Meer informatie

Marmoleum Fresco 3891
Forbo_Furniture-Linoleum_539x404_Verarbeitung

Gemaakt in Nederland

Meer dan 90% van de vloeren produceert Forbo in Nederland. Onze Coralfabriek staat in Krommenie, de Novilonfabriek in Coevorden en onze Linoleumfabriek in Assendelft. Wereldwijd genieten miljoenen gezinnen en werknemers van onze vloer. Daar zijn we trots op en daar zijn we al meer dan 100 jaar Hollandse Meesters in.

Niet alleen weet je precies waar je vloer vandaan komt, ook zijn de lijnen kort: bij Forbo heb je één centraal aanspreekpunt, krijg je vooraf installatie- en productadvies en wanneer je een staal aanvraagt, heb je deze binnen 3 werkdagen in huis. We zijn altijd goed bereikbaar voor informatie en advies en je vloer wordt snel en op tijd geleverd vanuit Nederland. Bovendien krijg je 10 jaar garantie op de vloer en de installatie.
Meer informatie over Forbo

Wil je graag een vrijblijvend (onderhouds)advies over entreesystemen en/of vloerbedekkingen in centrale ruimtes? Onze accountmanagers staan voor je klaar! Vul het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.