Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Voor elk project de juiste vloer

Iedere ruimte vraagt om een eigen oplossing. Daarover denken wij graag met u mee. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste vloer binnen ons complete productaanbod. Een gezonde en duurzame vloer. Voor zowel binnen als voor de wereld buiten.

Marmoleum Marbled Terra 5804

VAN IDEE TOT REALISATIE - DEZE SERVICES HELPEN U VERDER

Inspirerende referenties

Van basisschool tot overheidsgebouw, van ziekenhuis, hotel, winkel tot kantoor: Forbo heeft in Nederland en internationaal fantastische projecten gerealiseerd. Van veel van deze referenties zijn prachtige foto's beschikbaar. Laat u inspireren en bezoek onze referentiepagina.

Direct naar de referenties

Handige vloerplanner

U hebt een bepaalde vloerbedekking in gedachte, maar wilt graag weten hoe deze er in een bepaalde ruimte uitziet? Of u wilt zien welke mogelijkheden u hebt bij het installeren van vinylstroken en -tegels? Dan biedt de online vloerplanner uitkomst!

Direct naar de vloerplanner

The Edge Deloitte Office Amsterdam
Marmoleum Modular Marble-Slate t3405 t3407 te3746

Ontwerpservice: samen werken aan het perfecte vloerplan

Een groot scala aan collecties, de diversiteit aan dessins en kleuren en speciale toepassingen maken veel mogelijk. Om u te helpen bij het ontwerpen van een vloerplan, bieden wij u de Forbo Ontwerpservice.
De vloerontwerpen van de Forbo Ontwerpservice gaan verder
dan het combineren van kleuren en dessins.

Juist door het gebruik van verschillende materialen in één ruimte ontstaan verrassende en sfeervolle effecten.

Meer weten? Neem dan contact op met uw Forbo accountmanager of vul het contactformulier in.

Gratis 10m2 proefvloer

Alle vloeren uit het assortiment van Forbo kunnen in de praktijk getest worden voordat wordt overgegaan tot definitieve aanschaf. Dit geldt voor bijvoorbeeld Marmoleum, Allura vinyltegels en - stroken, maar ook voor Flotex en Tessera tapijttegels.

Dit unieke aanbod geldt reeds bij projecten vanaf 500 m2. Forbo levert gratis 10m2 vloer, zonder verdere verplichtingen.

Meer weten? Neem dan contact op met uw Forbo accountmanager of vul het contactformulier in.

Tessera Chroma 3604, 3618, 3602, 3606, 3623, 3607
forbonline

24/7 bestellen via forbOnline

ForbOnline is uniek in de vloerenindustrie. Met forbOnline kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week Forbo vloeren bestellen en heeft u altijd inzicht in de actuele voorraad. ForbOnline is gemakkelijk in gebruik, ook op uw tablet of mobiel. En via track-and-trace kunt u uw order precies volgen.

ForbOnline is voor alle klanten die rechtstreeks bij Forbo kopen. Als u nog geen account heeft voor forbOnline, dan kunt u hier een account aanvragen. Onze afdeling Customer Services beoordeelt of u in aanmerking komt voor een account. U ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een e-mail met daarin uw inloggegevens.

Brochures

 • Forbo Flooring een korte introductie

  Forbo Flooring
  Een korte introductie

 • System Solutions

  System Solutions
  Lees alles over onze garantie

 • Infographic
  Verbeter de wereld, begin bij de vloer