Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

ForbOnline: het dealerportal van Forbo

Schoenen, speakers, de dagelijkse boodschappen: we bestellen het online. Met ForbOnline biedt Forbo haar relaties alle voordelen en gemak van een moderne consumentenwebshop.

forbonline
  • ForbOnline is uniek in de vloerenindustrie. Met forbOnline kunnen zakelijk klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week Forbo vloeren bestellen en heb je altijd inzicht in de actuele voorraad. ForbOnline is gemakkelijk in gebruik, ook op tablet of mobiel. En via track-and-trace kun je je order precies volgen.

  • forbonline
forbonline

De voordelen van forbOnline

• 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar

• Altijd inzicht in actuele voorraad

• Gemakkelijk producten zoeken incl. alternatieven, stalen en promotiematerialen

• Chatfunctie met Customer Services

• Inzicht in actuele orderstatus, maar ook in orderhistorie, facturen en retouren

• Ook beschikbaar op mobiel of tablet

KLANTEN OVER FORBONLINE

"24/7 bestellen zonder verlies van service"

“Over gebruiksvriendelijk gesproken. Als ik een zoekopdracht ingeef, krijg ik meteen de productinformatie te zien die voor mij relevant is. Daarnaast biedt forbOnline extra handigheidjes, zoals een pull-down menu voor direct bestellen en een ‘track & trace’, zodat je kunt zien of je bestelling al onderweg is. Er is nu ook een menuutje met monsters en stalen. Daar maak ik ook gebruik van. Heel praktisch is de ‘multi-user’ functie. Als ik zoek op producten, kan mijn vrouw, die de administratie doet, op hetzelfde moment inloggen om orders te bekijken. Overigens vervangt forbOnline niet het persoonlijke contact dat ik met Forbo heb. Ons familiebedrijf heeft in zijn 95-jarig bestaan altijd met Forbo samengewerkt. Ik hecht dan ook waarde aan ruggespraak met mijn vaste contactpersoon, Maarten. Hij helpt me als ik iets niet kan vinden of ergens een vraag over heb. Online bestellen kun je 24/7 doen. Maar het is wel prettig om te weten dat er ondersteuning is. Dat kun je niet zeggen van álle webshops.”

Lex Verdonk
Verdonk woning- en projectinrichting, Aarlanderveen

“ForbOnline doet precies wat ik wil”“Wij gebruiken forbOnline vanaf het eerste uur. Opbouwend en kritisch heb ik altijd mijn mening met Forbo gedeeld. En daar hebben ze goed naar geluisterd, want de vernieuwde webshop is gebruiksvriendelijker dan de vorige versie. De snelheid is echt een verbetering. Voor het plaatsen van een bestelling ben je zo klaar. Het aantal stappen dat je moet doorlopen is verminderd. Ook het zoeken en de vindbaarheid leveren geen problemen op. Zoek ik een bepaalde kleur van een type Marmoleum, dan krijg ik daar meteen de diktes bij die voorradig zijn. En je krijgt ook meteen de accessoires te zien die je nodig kunt hebben, zoals plinten en schoonloopmatten. Persoonlijk vind ik het ook handig, dat de site je spelfouten corrigeert. Als je een productnaam intikt en een foutje maakt, herkent de site toch wat je zoekt. ForbOnline doet dus precies wat ik wil.”

Paul van Wiefferen
Van Wiefferen, Amersfoort

Account aanvragen of meer informatie

ForbOnline is voor alle zakelijke klanten die rechtstreeks bij Forbo kopen. Als je nog geen account hebt voor forbOnline, dan kun je hier een account aanvragen. Onze afdeling Customer Services beoordeelt of je in aanmerking komt voor een account. Je ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een e-mail met daarin inloggegevens.

Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met je Forbo Account Manager of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder.

forbonline