Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Service- en installatieproducten

Een perfect geïnstalleerde vloer vereist een perfecte vloervoorbereiding en goede opvolging met schoonmaak en onderhoud. Hiervoor bieden wij een breed pakket service artikelen en diverse adviezen. Daarnaast bieden onze collega’s van Forbo Eurocol een zeer breed assortiment lijmen, primers, voorstrijkmiddelen, gereedschappen, egalisatiemiddelen en reparatiemortels voor elke vloerbedekking en toepassing. Voor meer info over deze producten kun je terecht op de Eurocol website.

Voor de afwerking van Forbo vloeren vind je hieronder diverse producten.

Lasdraad

Lasdraden

Lasdraad - Marmoweld Uni (enkele kleur)

Na installatie kunnen linoleumvloeren aan elkaar gelast worden voor functionele, decoratieve of hygiënische redenen. Marmoweld Uni lasdraad is beschikbaar in alle simpele kleuren die perfect aansluiten op de beschikbare collecties. Meer over onze lasdraad, lees je hier.

Verpakking:50 m
Colours:alle Marmoleum kleuren

Marmoweld_Uni

Lasdraad - Marmoweld MC (multi colour)

Na installatie kunnen linoleumvloeren aan elkaar gelast worden voor functionele, decoratieve of hygiënische redenen. Marmoweld MC (multicolor) lasdraad is beschikbaar in alle simpele kleuren die perfect aansluiten op de beschikbare collecties.

Verpakking:50 m
Colours:alle Marmoleum kleurenMarmoweld_Multi

Wel of niet lassen ...

Marmoleum krimpt niet wanneer het correct is geïnstalleerd. Dat betekent dat lassen in de meeste gevallen niet nodig is. Ervaren installateurs kunnen perfecte verbindingen maken zonder een lasdraad te gebruiken.

Met een goede Marmoleum-installatie heb je een waterbestendige vloer, een vloer die met water kan worden gereinigd, ook als deze niet is gelast.

Als er geen specifieke vereiste is om te lassen, bespaar jezelf dan tijd en geld door minder stappen te nemen en hou vast aan de installatie met net fit naad.
Meer weten? Kijk hier

Multi coloured welding rod in Vivace

Een goede versmelting

Uit ervaringen weten wij dat de omstandigheden waarin gelast wordt en het type föhn of lasautomaat dat gebruikt wordt, invloed kan hebben op de verwerking.
We hebben voorbeelden van goede én slechte versmeltingen onder elkaar gezet om je op weg te helpen.
Meer lezen? Kijk hier

Ondervloersystemen

Forbo QuickFit Panelen

Het Forbo Quickfit systeem bestaat uit twee lagen zelfklevend MDF panelen en dampbestendig isolerend Forbo schuim. Forbo Quickfit biedt: Een snelle, gladde afwerking, makkelijk en snel geïnstalleerd. Geen zichtbare naden, een geweldige vochtbarrière, makkelijk te verwijderen en een verbeterd geluidsreducerend vermogen (Δ Lw= 23 dB voldoet aan NEN-EN-ISO 140-8 en 717-2). Het formaat van de panelen is 60cmx120cmx7, waarbij de dikte wordt bepaald door de onderlaag van 3mm en de bovenlaag van 4mm.

SAP nr:60696
Capaciteit:3.6 m² per pak, 36 m² per pallet

Forbo_Quickfit

Forbo Foam

Polypropyleen schuim gelamineerd met gemetalliseerd polypropyleen folie. De toplaag van het folie bevat een zelfklevend stuk van 20 cm voor dichte naden.

SAP nr:64799
Verpakking:Rol van 25 l meter PE schuim, 100 cm breed, 4.5 mm dik.

Forbo-Foam

Plinten, hoeken en profielen

Plinten & profielen voor linoleumvloeren

Plinten vormen zowel een functionele als een aantrekkelijke overgang tussen de vloer en de muur. Door de verscheidenheid aan kleuren en materialen kunnen praktische en aantrekkelijke ontwerpen worden gecreëerd.

White-Blank-Filler

Marmoleum MP Afdekstrip

Marmoleum MP is een zelfklevende strip, die de ruimte tussen de muur en de vloer afdekt.

Verpakking: 4 stuks per folie
Afmeting: 1 stuk = 240 cm
Marmoleum-MP-Covering-strip

Beschermingsproducten

Forbo Beschermingspapier 75 m2

Het Forbo beschermingspapier voor tijdelijke bescherming van de vloer is gemaakt van gerecycelde vezels. Het papier is een goede vochtwering en is makkelijk te snijden.

SAP-nr: 83462
Maat: 25 m x 1 m
Dikte: 4 mm
Pak: Rol van 75 m2

Forbo-Protection-Paper-75-m2

Onderhoud en reiniging

Forbo Floorcare voor linoleumvloeren

Forbo Marmoleum vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden dankzij Topshield pro, een innovatieve en duurzame afwerkingslaag die je niet mag verwijderen. Alle informatie over het onderhoud van Marmoleum vind je hier

816 Cleaner 10 l

'Cleaner' is een pH-neutraal reinigingsmiddel, laat geen residu achter en verwijdert vrijwel alle gangbare vlekken en vuil. Reinigen met Cleaner of Monel en mop: neem het vuile water op met een vloertrekker of mop, spoel met schoon water en laat de vloer drogen.

Artikel referentie: 816
SAP-nr: 29650
Pakket: 10 l

816-Cleaner-10-l

818 Monel 10 l

Monel, gemaakt op basis van natuurlijke componenten, biedt een praktische bescherming en perfect reinigende eigenschappen in één product.

De Monel methode: breng Monel aan met water en mop de vloer. Laat de vloer vervolgens drogen.

Artikel referentie: 818
SAP-nr: 126121
Pakket: 10 l

818-Monel-10-l

816 Forbo Cleaner 12*1 l

Artikel referentie: 816
SAP-nr: 75982
Pakket: 12 * 1 l

Forbo-Cleaner

814 Forbo Polish 12*1 l

Artikel referentie: 814
SAP-nr: 75985
Pakket: 12 * 1 l

Forbo-Polish