Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

WEBINAR CIRCULARITY IN FLOORING

Solving the circular challenge

In ons nieuwste Forbo Flooring Systems webinar bespreken experts Jane Gardner en Julie Chaminade de uitdagingen van de circulaire economie voor de vloerenindustrie.

11 oktober 2022 | 16.00 - 17.00 uur
SCHRIJF JE HIER IN

Webinar Solving the circular challenge

Gratis webinar: Solving the circular challenge

Hoe ziet de toekomst van de circulariteit van vloeren eruit? Welke tools en oplossingen kunnen gebouweigenaren en bestekschrijvers verwachten wanneer hun materialen het einde van hun levensduur bereiken? Met twee belangrijke beïnvloeders uit de Europese vloerenindustrie onthullen we de volgende stappen die zijn te verwachten over hoe de vloerenindustrie, en mogelijk zelfs de bouwsector, de dagelijkse uitdagingen van de circulaire economie gaat aanpakken.

Jane Gardner, Managing Director bij ERFMI (European Resilient Flooring Manufacturers' Institute), zal een toekomstperspectief geven op wat er op wereldwijde schaal gebeurt en de visie van ERFMI delen over hoe de circulaire uitdaging moet worden opgelost. Met Frankrijk op kop zal Julie Chaminade, Managing Director bij Kaléi, de Franse beroepsvereniging die technische en decoratieve bekledingen vertegenwoordigt, hun belangrijkste tot nu toe behaalde resultaten belichten, evenals de volgende uitdagingen waarvoor zij staan.

Datum: DINSDAG 11 OKTOBER 2022
Tijdstip: 16:00 - 17:00 uur

Forbo NL - Circular economy

Over Jane Gardner

Jane Gardner is de Managing Director van ERFMI, het European Resilient Flooring Institute en vertegenwoordigt als zodanig de belangen van 17 fabrikanten en distributeurs van veerkrachtige vloerbedekkingen in Europa.

Als onderdeel van haar functie is Jane actief betrokken bij normalisatie en is zij voorzitter van zowel WG 7 resilient floorcoverings binnen CEN TC 134 en van ISO TC 219 textile, resilient and laminate floor coverings. Jane is actief betrokken bij de Circular Plastics Alliance, een alliantie die door de Europese Commissie is opgezet met als doel om in 2025 10 miljoen ton gerecyclede kunststoffen te verwerken in nieuwe producten die in de EU op de markt worden gebracht. ERFMI is een van de ondertekenaars van deze alliantie.

Voordat zij bij het ERFMI in dienst trad, werkte Jane 14 jaar voor Axion, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd adviesbureau voor efficiënt hulpbronnengebruik. Haar werk was gericht op de inzameling en recycling van veerkrachtige vloerbedekkingen en tapijten, en andere plastic bouwproducten. Jane is gepassioneerd over de ontwikkeling van een circulaire economie voor vloerbedekkingen in Europa.

VOLG JANE OP LINKEDIN

Webinar | Jane Gardner

Over Julie Chaminade

Julie Chaminade is algemeen directeur van Kaléi, de Franse beroepsvereniging voor technische en decoratieve vloerbekledingen. Alle fabrikanten van elastische vloerbekledingen die op de Franse markt actief zijn, zijn lid van deze vereniging.

Met meer dan twintig jaar aan het hoofd van Kaléi en haar eerdere ervaring binnen EuPC, de Europese organisatie voor kunststoffenverwerkers, heeft Julie een groot inzicht in institutionele aangelegenheden en een groot aantal belangrijke contacten opgebouwd.

Naast haar hoofdactiviteit leidt zij het RFS, het netwerk van opleidingscentra die zich bezighouden met vloerbekleding.

VOLG JULIE OP LINKEDIN

Webinar | Julie Chaminade

Heeft u een van onze vorige webinars gemist?