Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinar DESIGNTRENDS

Bouw- en designtrends in 2022

In het meest recente webinar van Forbo Flooring gaan trendspecialisten Jan Agelink en Dorothé Kessels in op nieuwe en toekomstige designtrends en ontwikkelingen binnen de gebouwde omgeving in 2022.

Webinar Design Trends

Webinar Bouw- en designtrends 2022

Voor architecten en ontwerpers is het belangrijk een vinger aan de pols te houden en op de hoogte te blijven van de laatste bouw- en designtrends. Het kennen en begrijpen van deze trends is essentieel voor het succes van elke ontwerper. Forbo begrijpt het belang van snel inspelen op nieuwe trends en de daarmee gepaarde gaande veranderende wensen van u als klant en past haar collectie daarop aan.

In dit exclusieve webinar leert u hoe trends worden geïdentificeerd en ziet u aan de hand van prachtig beeldmateriaal de belangrijkste trends voor 2022. Deze trends zijn gebaseerd op analyse van wereldwijde en lokale trends. Daarnaast laten wij u zien hoe wij deze trends verwerken in onze nieuwe vloercollecties.

Webinar design trends 2022

Bekijk ons webinar

Over Jan Agelink

Jan Agelink werkt al sinds 1994 als trendvoorspeller. Hij combineert een duidelijke analyse van globale en lokale trends, met zijn talent om oogverblindend beeldmateriaal uit te kiezen. Zijn visie op de toekomst is zeer waardevol voor sectoren zoals mode, lifestyle, design, gezondheid, interieur, retail en voeding.

Jan verbindt de trends van de zes ‘big drivers’ in onze wereld – technologie, kunst en cultuur, demografie, economie, politiek en ecologie – en zet ze om in stof tot nadenken. Hij adviseert internationale merken en bedrijven met concepten die een brug slaan tussen de waarden van de merken en relevante socioculturele trends.

MEER OVER JAN AGELINK
VOLG JAN OP INSTAGRAM

Webinar Design Trends | Jan Agelink, trend forecaster & design director

Over Dorothé Kessels

Dorothé Kessels is Director Global Design bij Forbo Flooring Systems. Voordat ze in 2005 bij Forbo kwam werken, was Dorothé partner bij Amsterdam Design Associates. Ze deed internationale ervaring op in de ontwikkeling van oppervlakteontwerpen en kleurcollecties voor wandbekleding, textiel en de verfindustrie.

Nadat ze afstudeerde aan de Design Academy Eindhoven, vond ze haar eerste freelanceactiviteiten in Azië. Daar besefte Dorothé dat het cruciaal is voor een goed ontwerp om interactie te hebben met de eindklant en om de lokale en culturele vereisten erin op te nemen. Bij Forbo Flooring is design niet alleen de belangrijkste onderscheidende factor voor succes, maar is het ook stevig verankerd in de bedrijfsvisie.

VOLG DOROTHÉ OP LINKEDIN

Webinar Design Trends | Dorothé Kessels, Director Global Design