Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinar

Op naar een beter binnenklimaat

In ons webinar over hoe je betere binnenruimtes ontwerpt bespreken Michal Marszalek en Ben Channon de bouwnorm WELL. Ook lichten ze toe welke impact onze binnenomgeving volgens hen heeft op onze gezondheid en ons welzijn.

Webinar Indoor environment

Webinar Op naar een beter binnenklimaat

Waar we wonen en werken heeft veel invloed op hoe gezond en gelukkig we zijn. Daarom is het des te belangrijker dat die omgeving aangenaam is om in te vertoeven en onze gezondheid ten goede komt. Maar hoe maak je een ruimte eigenlijk 'beter'?

In ons nieuwste webinar: 'Op naar een betere binnenomgeving'. bespreken Michal Marszalek (expert bij IWBI) en Ben Channon (architect, auteur, TEDx-spreker en directeur bij Ekkist) de bouwnorm WELL. Ook bieden ze een frisse kijk op hoe onze binnenomgeving een effect heeft op onze gezondheid en ons welzijn.

The Edge, Deloitte office | photography: Ronald Tilleman

"Er is een enorme hoeveelheid bewijsmateriaal voorhanden waaruit blijkt dat het ontwerp van plaatsen die we creëren, echt van invloed is op het gedrag van mensen en op hun geestelijke gezondheid en geestelijk welzijn."

Ben Channon, architect, auteur, TEDx speaker en directeur bij Ekkist

Bekijk ons webinar
Designing a better indoor environment

Over Michal Marszalek

Michal is aan de slag als expert in het commerciële team van het International WELL Building Institute (IWBI). Hij woont en werkt in Polen, en ondersteunt teams op het gebied van coaching, marktontwikkeling en technische middelen in de regio EMEA.

Voordat Michal bij IWBI kwam, coördineerde en begeleidde hij de WELL- en LEED-certificering van commerciële gebouwen in Centraal- en Oost-Europa (meer dan vijftig gecertificeerde projecten met een totale oppervlakte van bijna 700.000 m²). Ook nam hij als expert deel aan evenementen in de sector en leidde hij inspirerende initiatieven op het gebied van duurzame ontwikkeling in goede banen. In 2018 en 2019 sleepte Michal de IWBI Leadership Recognition Award in de wacht.

Naast zijn milieu-achtergrond heeft hij ook aanvullende studies gevolgd in vastgoedbeheer en gezondheids- en veiligheidsbeheer.

Meer info over het IWBI
Volg MICHAL op LINKEDIN

Webinar Indoor environment | Michal Marszalek

Over Ben Channon

Ben Channon is architect, auteur, TEDx-spreker en een voorvechter van mentaal welzijn. Als directeur bij Ekkist – een bureau dat advies geeft over ontwerpen met welzijn voor ogen – helpt hij klanten en ontwerpteams gezondere plekken te creëren. Bovendien onderzoekt hij welk effect gebouwen en stadsplanning kunnen hebben op hoe we ons voelen.

In zijn eerste boek, 'Happy by Design', onderzocht Ben de relatie tussen gebouwen en geluk. Tegenwoordig spreekt hij bij bedrijven en universiteiten over de hele wereld over dat onderwerp.

Ben haalde vervolgens zijn erkenning als WELL Accredited Professional en verdiepte zich in hoe fysiek welzijn een plek kan (en moet) krijgen in het ontwerpproces. In januari 2020 kreeg hij een uitnodiging om lid te worden van het WELL Mind Advisory panel. Daar zet hij zijn expertise in om de lat voor gezonde gebouwen wereldwijd hoger te leggen.

Meer over BEN
Volg BEN Op LINKEDIN

Webinar Indoor environment | Ben Channon