Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Student challenges

Wij dagen studenten van ontwerpacademies over de hele wereld uit om met onze meubel- en prikbord linoleumproducten te werken en te creëren wat zij denken dat ermee gemaakt kan worden. Door met jonge ontwerpers te werken, kunnen wij onze producten op een andere manier bekijken, de mogelijkheden vanuit een andere invalshoek onderzoeken en studenten de kans geven hun creativiteit te uiten en werkervaring op te doen.

Student challenges

 • Forbo X LISAA

  Student challenge

  Forbo x LISAA

  Student challenge - Forbo x LISAA

  Twintig studenten van het Architectuur & Design Instituut LISAA in Parijs, werden uitgedaagd om ruimtes te ontwerpen door de verschillende dynamieken van een gebouw als uitgangspunt te nemen. Door gebruik te maken van de mogelijkheden die de ruime keuze aan vloeren van Forbo Flooring biedt, wisten deze creatieve studenten tot opmerkelijke resultaten te komen.

 • Forbo x Zokei

  Student challenge

  Forbo x Zokei Tokyo University

  Student challenge - Forbo x Zokei Tokyo University

  In januari 2020 heeft Forbo Flooring Systems contact opgenomen met de Zokei University in Tokyo, om een mogelijke samenwerking te bespreken. Samen met professor Toshiaki Morita werd de projectscope besproken, waarbij Furniture Linoleum het uitgangspunt zou zijn.

 • Student challenge Beckmans

  Student challenge

  Forbo x Beckmans

  Student challenge - Forbo x Beckmans

  Wat gebeurt er als je Zweedse designstudenten vraagt om in slechts drie weken nieuwe vloerpatronen te bedenken voor Flotex of Marmoleum? Het lijkt een bijna onmogelijke opdracht, maar - spoiler alert - de resultaten waren verbluffend. Een gesprek met de hoofdrolspelers van dit bijzondere project.

 • Furniture produkt

  Student challenge

  Furniture Linoleum & Bulletin Board

  Student challenge - Furniture Linoleum & Bulletin Board

  Wij dagen studenten van designacademies over de hele wereld uit om met onze meubel- en prikbord linoleumproducten te werken en te creëren wat zij denken dat ermee gemaakt kan worden. Door met jonge ontwerpers te werken, kunnen wij onze producten op een andere manier bekijken, de mogelijkheden vanuit een andere invalshoek onderzoeken en studenten de kans geven hun creativiteit te uiten en werkervaring op te doen.