Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
basis

Basis on Tessera silmukkanukkamalliston suosituin kuosi, jota on asennettu jo yli 10 milj. m2. Tessera Basis on kestävä ja hyvännäköinen modulaarinen lattiapäällyste, joka soveltuu kaikkiin julkitiloihin.

Basis on valmistettu 100% Aquafil-polyamidista. Joustavuutensa ja kestävyytensä ansiosta se selviää raskaasta pyöräliikenteestä kuormitetuissa ympäristöissä.

• Valittavanasi on 32 nykyaikaista väriä
• M1-luokiteltu
• Sisältää yli 50 % kierrätysmateriaalia
• Helppo uusia ja asentaa
• Saatavana myös SOFTbac® pohjalla

Värivaihtoehdot

Tessera Basis

Tekstiillilaatan rakenne

Silmukkanukka

Silmukkanukkarakenteiset tekstiililaatat on suunniteltu säilymään hyvännäköisinä kovan kulutuksen alueilla kuten käytävillä ja vastaanottoalueilla. Silmukkanukkalaatoissa yksilölliset, strukturoidut kuosit ja nykyaikainen tyyli yhdistyvät lujaan ja kestävään rakenteeseen.

Loop pile construction

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

Löydät Forbon markkinointimateriaalin, tekniset tiedot, ohjeet sekä esitteet Dokumentit alta.

Tech specs Linoleum

Hoito-ohjeet

Smart tac -tarrapala

Smart tac -tarrapala

Tekstiililaatat asennetaan normaalisti tarraliimalla. Haluttaessa asennuksessa voidaan myös käyttää Smart tac -tarrapaloja, jotka kiinnitetään laattojen kulmaan. Tarrapalojen koko on 75x75 mm.

Pakkauskoot

Pakkauskoot

Tessera Basis -laattojen pakkauskoko: 5m²/pakkaus.
Yksi lava sisältää 40 pakkausta.

SOFTbac

SOFTbac

SOFTbac on 100% polyesterikuidusta valmistettu neulahuopa, joka antaa tekstiililaatalle ylellisemmän tuntuman, parantaen samalla askeläänen vaimennusta 4-5 dB:llä. SOFTbac sisältää 90% kierrätettyjä raaka-aineita.

SOFTbacin voi asentaa kaikkiin laattamallisiin Tessera-mallistoihin. SOFTbacia ei saa lankkumallisiin kuoseihin, kuten Seagrassiin tai In-touchiin.
Lue lisää SOFTbacista tästä Forbo SOFTbac