Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Sisäänkäyntijärjestelmät

Coral

Tiedätkö ylpeyden ja ilon tunteen, jonka saat kävellessäsi juuri asennetulla lattialla? Ja pettymyksen, kun uusi lattia likaantuu ja kuluu? Coral-sisäänkäyntijärjestelmä estää likaa ja kosteutta kulkeutumasta sisään, pidentäen siten sisälattioiden käyttöikää sekä vähentäen siivous-, korjaus- ja yleisiä ylläpitokustannuksia.

Coral pysäyttää jopa 95 % liasta ja kosteudesta jo sisäänkäyntiin ja voi lyhentää siivousaikaa jopa 65 %, vähentäen samalla liukastumisriskiä.

 • Coral
 • Coral
 • Coral
 • Coral
 • Coral
 • Coral
 • Coral
 • Coral
 • Coral_Luxe_2906_tabletop.
  Coral Luxe -mallisto

  Coral Luxe

  Kun ulkonäkö on etusijalla Ylellisen ulkoasunsa ja suuren nukkakorkeutensa takia Coral Luxe ei anna heti vaikutelmaa perinteisestä sisäänkäyntijärjestelmästä, mutta tosiasiassa se on erittäin tehokas lianirrotusratkaisu pienille ja keskisuurille liikennemäärille alueilla, joissa ulkonäkö on etusijalla.

  Coral Luxe on suunniteltu erityisesti lisäämään sisääntuloaulojen, eteistilojen ja vastaanottoalueiden esteettistä viehätysvoimaa. Ylellisestä ilmeestään
  ja tuntumastaan huolimatta matto pysäyttää tehokkaasti lian ja kosteuden.

 • Coral_Welcome_3206_tabletop
  Coral Welcome -mallisto

  Coral Welcome

  Ekologista designia. Coral Welcomen moderni ja suoraviivainen design sekä tiheät langat luovat ylellisen vaikutelman ja tekevät sisäänkäynnistä tyylikkään osan sisustusta. Coral Welcome on muutakin kuin vain tyylikäs lattiapäällyste – se on myös ympäristöystävällinen. Coral Welcome valmistetaan 100 % kierrätetystä Econyl®-langasta, joka valmistetaan teollisuudesta ja kuluttajilta tulevasta jätemateriaalista. Tämän lisäksi tuotanto vaikuttaa vain vähän ympäristöön, koska rajoitamme luonnonvarojen kulutuksen ja energian käytön minimiin. Jotta ympäristönäkökohdat huomioitaisiin vielä paremmin, välipohja valmistetaan kierrätetyistä PET-muovipulloista.

 • Coral_Brush_5767 tabletop
  Coral Brush -mallisto

  Coral Brush

  Suorituskykyinen matto kaikkiin tiloihin. Coral Brush sopii kaikenlaisiin sisäänkäynteihin, sitoen kosteutta ja poistaen kuivan lian. Selkeisiin, yhtenäisiin väreihin perustuva mallisto toimii kaikenlaisten sisustusten kanssa joko katseenvangitsijana tai täydentävänä elementtinä muulle lattiadesignille.

 • Coral_Classic_4701.
  Coral Classic -mallisto

  Coral Classic

  Ihanteellinen kosteuden pysäyttäjä. Tutkimusten mukaan vain kaksi askelta Coral Classicin kosteutta sitovien lankojen päällä riittää pysäyttämään puolet kengissä tulevasta kosteudesta, joka muuten kulkeutuisi rakennuksen sisään

  Coral Classic säilyttää tehonsa – ja ulkonäkönsä – vuosien ajan läpivärjätyn langan ansiosta. Se mahdollistaa ulkonäön säilymisen ennallaan koko elinkaaren ajan.

 • Coral_Duo_9710 tabletop
  Coral Duo -mallisto

  Coral Duo

  Coral Duo on oikea ratkaisu, kun tarvitset tehokkaimman lianpoiston sekä ylivertaisen lian- ja kosteuden sitomiskyvyn vain muutaman askeleen matkalla. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Coral Duo pidättää 10 % enemmän likaa ensimetrien aikana kuin mikään muu markkinoilla oleva sisäänkäyntimatto. Tämä tekee siitä parhaan valinnan myös pienempiin sisäänkäynteihin.

  Uritettu Coral Duo on paitsi toimiva, myös esteettisesti miellyttävä ratkaisu jokaiselle sisäänkäyntialueelle ja se on helppo yhdistää Coral Brush ja Coral Classic -mallistoihimme.

 • Coral_Grip_MD_tabletop_6923
  Coral Grip MD -mallisto

  Coral Grip MD

  Tehokas karkean lian irrottaja. Coral Grip on monipuolinen non-woven lianirrotuseste ulko- ja sisäkäyttöön, josta on saatavana keskiraskaaseen (MD) ja raskaaseen (HD) käyttöön sopivat mallit.

 • Coral_Grip_HD_tabletop_6123
  Coral Grip HD -mallisto

  Coral Grip HD

  Tehokas karkean lian irrottaja Coral Grip HD on raskaaseen käyttöön sopiva monipuolinen non-woven lianirrotuseste ulko- ja sisäkäyttöön. Sen patentoitu kohorakenne ja kestävät vinyylikuidut irrottavat likaa erittäin tehokkaasti.

 • Coral logo
  Coral Logo -mallisto

  Coral Logo

  Miten usein olet nähnyt logomattoja, jotka näyttävät likaisilta ja kuluneilta? Logomaton tulee olla yhtä aikaa toimiva ja hyvännäköinen. Coral Logo suunnitellaan samoilla standardeilla kuin muutkin mattomme, toisin sanoen se säilyttää ulkonäkönsä pitäen samalla lian ja kosteuden ulkona vuosien ajan.

 • Coral_Brush_5767 tabletop
  Coral Brush -laattamallisto

  Coral Brush-laatat

  Coral Brush-laatoissa yhdistyvät kaikki Coral Brushin kosteudensitomisominaisuudet, mutta myös joustavuus, jonka 50 x 50 cm laattakoko
  mahdollistaa. Coral-laatat vähentävät leikkausjätettä ja myös nopeuttavat asennusta. Laatat voidaan asentaa yhdensuuntaisiksitai shakkikuvioon.

 • Coral_Classic_4701.
  Coral Classic -laattamallisto

  Coral Classic-laatat

  Coral Classic-laatoissa yhdistyvät kaikki Coral Classicin kosteudensitomisominaisuudet, mutta myös joustavuus, jonka 50 x 50 cm laattakoko mahdollistaa. Coral-laatat vähentävät leikkausjätettä ja myös nopeuttavat asennusta.

 • Coral Click tile
  Coral Click -mallisto

  Coral Click

  Coral Click on monipuolinen modulaarinen sisäänkäyntijärjestelmä, joka voidaan asentaa paikan päällä. Laatat klikataan helposti yhteen vasaralla. Laatat ovat 24 x 24 cm kokoisia ja jokainen laatikko sisältää 24 laattaa (1,37 m²).

Coral-mallisto

Coral-sisäänkäyntijärjestelmä

Laadukas sisäänkäyntijärjestelmä on tärkeä osa rakennusta. Coral-sisäänkäyntijärjestelmä pysäyttää jopa 95 % liasta ja kosteudesta jo sisäänkäyntiin ja voi lyhentää siivousaikaa jopa 65 %, vähentäen samalla liukastumisriskiä.

Forbo Coral-sisäänkäyntijärjestelmä tarjoaa ylivertaisen toimivuuden vaativimmissakin ympäristöissä. Oli kyseessä sade, lumi, hiekka tai
kura: Coral estää likaa pääsemästä sisään. Coral-sisäänkäyntijärjestelmät ovat erittäin toimivia ja design-vaihtoehtojensa ansiosta ne asettuvat kiinteäksi osaksi rakennuksen designia.

Coral on ollut tekstiilisisäänkäyntijärjestelmien kansainvälinen markkinajohtaja jo yli 40 vuoden ajan ja tarjoaa nyt enemmän valinnanvapautta kuin koskaan. Eri Coral-mattojen lianpysäytysominaisuudet ovat erilaiset, koska jokainen sisäänkäynti on oma ainutlaatuinen ympäristönsä.

Coral Welcome 3205

Sisäänkäynnin alueet

Sisäänkäynnin alueet

Hyvän sisäänkäyntijärjestelmän suunnittelussa on huomioitava liikennemäärä – sisään ja ulos kulkevien ihmisten määrä tietyssä ajassa – sekä kulkureitit (suunnat, joihin ihmiset sisällä suuntaavat) ja soveltaa näitä tietoja sisäänkäyntialueen suunnitteluun.

Helpottaaksemme sisäänkäynnin suunnittelua, olemme jakaneet sisäänkäynnin kolmeen alueeseen:

Alue 1: ulkoalue
Rakennuksen ulkopuolelle sijoitettava matto on ensimmäinen este kengissä kulkeutuvaa likaa vastaan; se irrottaa karkeimman lian kengänpohjista jo ennen kynnyksen ylittämistä.

Alue 2: sisäalue
Sisään tullessa seuraava este pysäyttää kosteuden ja hienomman lian kengistä.

Alue 3: muut sisäalueet
Myös rakennuksen muut alueet kuten vastaanottoalueet, käytävät, hissit ja portaat kärsivät liasta ja kosteudesta. Kaikki nämä alueet altistuvat likaantumiselle ja niissä saadaan suuri hyöty tarkoitukseen suunnitellusta Coral-sisäänkäyntijärjestelmästä, joka sitoo lian itseensä. Näin voidaan saada säästöjä siivouskustannuksissa.

Coral tarjoaa jokaiseen sisäänkäyntiin sopivan ratkaisun. Klikkaa tästä katsoaksesi mikä tuote soveltuu parhaiten sisäänkäyntiisi (eng)

Sisäänkäynnin alueet

Coral laskentatyökalu

Coral laskentatyökalu

Löydä sopiva Coral-matto sisäänkäyntiisi.
Tarkista tästä mikä Coral-mallisto sopii parhaiten sisäänkäyntiisi Coral-laskentatyökalun avulla.

Coral laskentatyökalu

Video

Coral-video

Katso Coral-video

Ympäristö

Coral & ympäristö

Tuotannosta käytännön toimivuuteen asti: Forbo Flooring Systems valmistaa erinomaisia tuotteita, jotka ovat aidosti ympäristöystävällisiä.

Valmistettu 100 % vihreällä sähköllä
Kaikki ostamamme sähkö on peräisin uusiutuvista lähteistä. Tämä merkitsee, että Coralin tuotantolaitos on osa tehokasta ympäristöjärjestelmää ja sille on myönnetty ISO 14001-sertifiointi.

Kaatopaikkajätten määrä lähes nolla
Coralin tuotantolaitoksen kaatopaikkajätteen määrä on lähellä nollaa.

PET-muovipullot
Coral Welcome välipohja on valmistettu kierrättyistä PET-muovipulloista.

Jätteen uusiokäyttö
Lankatoimittajamme käyttää uudelleen kaiken Coralin tuotannon jätelangan. Koska etsimme uusia tapoja pienentää ympäristörasitustamme, toimimme läheisessä yhteistyössä toimittajien kanssa, jotka pystyvät hyödyntämään materiaaleissaan laajasti uusioraaka-aineita.

Econyl®-lanka
Monissa Coral-tuotteissa käytetään Econyl®-lankaa, joka valmistetaan mm. käytetyistä ja hylätyistä kalaverkoista. Econylin® käyttö on keino vähentää olemassa olevaa jätettä, vähentää valmistukseen liittyvää saastumista ja pitää luonnonvarojen ja energian kulutus minimissä.

Coral & miljön

LRV- ja NCS-koodit

LRV- ja NCS-koodit

Lataa Coral-malliston LRV- ja NCS-koodit

LRV
Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

NCS
NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

"Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

LRV & NCS

Paloluokitus

Paloluokitus Bfl-s1

Kaikki ftalaattivapaat vinyylipohjaiset Coral-tuotteet täyttävät Bfl-s1-palonormit. Tämä on tärkeää, koska jokainen sisään- ja uloskäynti on myös hätäpoistumistie. Tarvittaessa vaativampia paloluokkia voimme tarjota tekstiilituotteemme erityisellä lateksipohjalla. Tätä tulisi käyttää myös asennettaessa Coralia portaisiin.

Paloluokitus Bfl-s1

Esite

Esite

Lue lisää Coral-sisäänkäyntijärjestelmästä esitteestämme Coral esite

Coral brochure