Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

marmoleum
fresco -mallisto

Fresco-mallisto koostuu hienostuneista sävy-sävyyn kuoseista, joiden estetiikka on tuore, raikas ja tasapainoinen.

Hienostuneesti marmoroitu kuosi tuo tilaan rauhallisen, jopa rauhoittavan tunnelman. Pehmeytensä ansiosta Fresco sopii erinomaisesti kaikkien Marbled- ja Striato-kuosien rinnalle.

Kaikkia Marmoleum Fresco -värejä on saatavissa 3,5 mm Marmoleum Decibel -versiona (18 dB askeläänen vaimennuksella). Tilaukseen sovelletaan kulloinkin voimassa olevaa minimitilausmäärää ja toimitusaikaa. "*"-merkityt Decibel-tuotteet ovat varastotuotteita.

Värivaihtoehdot

Marmoleum Fresco

  Marmoleum Marbled -mallisto

  Luonnolliset tilat

  Uusi Marmoleum Marbled -mallisto käsittää klassisen marmorikuosin viitenä kiehtovana orgaanisena kuosina: Real, Fresco, Vivace, Splash ja Terra. Tämä ekologinen linoleumilattiapäällyste tarjoaa laajimman joustavien lattiapäällysteiden värivalikoiman. Erilaisia kuoseja voidaan yhdistää vaivattomasti tai käyttää yksinään.

  Miksi valita Marmoleum Marbled -lattiapäällyste?

  LUONNOLLISET RAAKA-AINEET
  ● Valmistettu luonnollisista raaka-aineista
  ● Vähäpäästöinen, ei sisällä pehmentimiä eikä synteettisiä lisäaineita
  Hiilidioksidineutraali lattiapäällysteratkaisu (Cradle-to-Gate)
  ● Edesauttaa terveellistä sisäilmaa

  LUONNON INSPIROIMA
  ● Laajin joustavien lattiapäällysteiden värimallisto. Katso kaikki värivaihtoehdot
  ● Marbled-lattiapäällysteen pehmeä luonnollinen tuntuma sopii hyvin yhteen puu- ja kivimateriaalien kanssa
  ● Väripaletti, joka tarjoaa monipuolisuutta yhdistettäessä muihin pintoihin
  ● Ainutlaatuiset ja kauniit orgaaniset kuosit
  ● Eri kuoseja voidaan vaivattomasti yhdistää tai käyttää sellaisenaan

  LUONNOSTAAN LUOTETTAVA
  ● Monipuoliset käyttökohteet, kestävä käytössä
  ● Helppo asentaa puskuun
  ● Helppo puhdistaa ja säilyttää ulkonäkönsä pitkään
  ● Luotettavuuden todistavat miljoonat asennetut neliömetrit kautta maailman

  Erityisominaisuuksiensa ansiosta Marmoleum Marbled -lattiapäällyste on erinomainen valinta lähes kaikkiin käyttökohteisiin, kuten terveydenhoito, koulut, hotellit, ravintolat ja myymälät jne.

  Marmoleum Marbled -lattiapäällystettä on saatavissa erilaisin teknisin ominaisuuksin kuten sähköä johtavana lattiapäällysteenä (Marmoleum Ohmex) ja askelääntä vaimentavana lattiapäällysteenä (Marmoleum Decibel, Marmoleum Acoustic). Kaikkia Marmoleum Marbled -malliston värejä on saatavana Decibel-versiona, jonka askeläänen vaimennus on 18 dB.

  Marmoleum Fresco 3271 & Splash 3430

  Kuvagalleria

  Marmoleum Marbled kuvagalleria

  Marmoleum Marbled -mallistojen väriyhdistelmät tarjoavat monipuoliset suunnittelumahdollisuudet – yksinään tai yhdistettynä toisiin pintamateriaaleihin. Klikkaamalla alla olevia kuvia löydät inspiraatiota Marmoleum Marbled -malliston tarjoamista design-mahdollisuuksista.

  Ympäristö

  Marmoleum: luonnostaan upea

  97% luonnollisisa raaka-aineita
  72% nopeasti uusiutuvia
  43% kierrätysmateriaalia

  Marmoleum-lattiapäällyste on valmistettu luonnollisista, uusituvista materiaaleista ja se on ympäristöystävällisin joustava lattiapäällyste. Marmoleum ei sisällä ftalaatteja, pehmentimiä eikä mineraaliöljyä.

  Marmoleumin valmistuksen tärkeimmät raaka-aineet ovat:

  ● pellavansiemenistä saatava pellavaöljy
  ● sertifioiduista metsistä saatava puujauho ja
  ● juutti, luonnollinen pohja, johon linoleumi kalanteroidaan

  Marmoleum on saanut monia maailmanlaajuisia ympäristömerkkejä ja sertifikaatteja ympäristöystävällisyydestään. Lue lisää ympäristömerkeistä.

  Hiilidioksidineutraali lattiapäällyste
  Marmoleum on hiilidioksidineutraali tuote (Cradle-to-Gate) ainutlaatuisten ominaisuuksien, luonnosta peräisin olevien ainesosien ja modernin valmistusprosessin ansiosta. Voit lukea lisää Marmoleumin ekologisuudesta kohdasta Hiilidioksidineutraali Marmoleum.

  Topshield2 on Forbo Flooringin erittäin suorituskykyinen UV-pintakäsittely, jota käytetään kaikissa Forbon Marmoleum-lattiapäällysteissä. Topshield2 kestää kovaa kulutusta ja ehkäisee tahriintumista ja naarmuuntumista. Sen ansiosta lattia kestää hyvännäköisenä vuodesta toiseen ja se on myös helppo hoitaa ja puhdistaa.

  Marmoleum magnificent by nature

  Videot

  Marmoleum Marbled videot

  Hiilidioksidineutraalin lattiapäällysteen kauneus. Katso Marmoleum Marbled video, jossa suunnittelija Tamar Gaylord ja tuotepäällikkö Bregje Smulders kertovat malliston designista sekä sen kestävän kehityksen mukaisista ominaisuuksista.  Marmoleum Splash; eloisa kuosi, jolla luot näyttävt tilat


  Marmoleum Terra; kestävyyshaaste.

  NCS & LRV

  NCS & LRV

  Lataa tästä Marmoleum Marbled -malliston NCS & LRV -koodit Marmoleum Marbled NCS & LRV

  NCS
  NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

  "Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  LRV
  Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  Marmoleum Solid NCS & LRV

  Tekniset tiedot

  Marmoleum Marbled technical table image

  Hoito-ohjeet

  Marmoleum floorcare