Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex

Flotex Vision

Flotex Visionin myötä Forbo tarjoaa ainutlaatuisen malliston laadukkaasti digitaalipainettuja kuoseja, sisältäen yli 500 kuosia ja monia eri värivaihtoehtoja.

Flotex Vision tarjoaa lukemattomia kuosivaihtoehtoja abstrakteista kuvioista aina realistisiin ruohon, hiekan tai veden värisävyihin asti, tai mihin tahansa kuviin lattiassasi.

Luo 3D-syvyysvaikutelma tai tuo luonto huoneeseesi luomalla lattialle hiekkaranta tai sammalpinta.

 • Flotex Vision
 • Flotex Vision
 • Flotex Vision
 • Flotex Vision
 • Flotex Vision Floral
  Flotex Vision Floral

  Flotex Vision Floral

  8 eri kukkakuosin valikoima, alkaen abstrakteista graafisista kukkaaiheista aina romanttisiin ruusu- ja perhoskuoseihin tai lasten päiväkoteihin sopiviin kukkakuoseihin asti. Jokainen kahdeksasta kuosityypistä tarjoaa lisäksi laajan väriskaalan.

 • 000510 pebbles - Flotex Vision Image
  Flotex Vision Image

  Flotex Vision Image

  Mallisto sisältää useita valokuvakuoseja, jotka siirretään kiinnostaviksi teemalattioiksi. Ruoho, hiekka, vesipisarat, napit tai kaupunkikartat ovat joitakin kiinnostavia mahdollisuuksia.

 • 520010 denim - Flotex Vision Lines Cord
  Flotex Vision Lines

  Flotex Vision Lines

  8 viiva- tai raitakuosia, joilla on kullakin oma luonteensa, alkaen yksinkertaisista ja pelkistetyistä aina mutkikkaisiin ja monivärisiin asti.

 • 010037 blackened oak - Flotex Vision Naturals
  Flotex Vision Naturals

  Flotex Vision Naturals

  Flotex Vision Naturals-mallisto tarjoaa lattiakuoseja, jotka jäljittelevät mm. puu-, kivi- laatta- tai korkkilattioita. Suunnittelutekniikka luo luonnollisia ja aidon oloisia lattioita lisämausteilla, esim. ääntä vaimentavat ja jalan alla joustavat puulankut.

 • Flotex Vision Pattern
  Flotex Vision Pattern

  Flotex Vision Pattern

  Verkkojen ja kuvioiden monisäikeinen yhdistelmä, joka tuottaa ulkonäöltään selkeitä ja ei-suuntaavia kuviolattioita. Jokaisesta kuosista on valittavissa useita väriyhdistelmiä.

 • 810010 lagoon - Flotex Vision Shape
  Flotex Vision Shape

  Flotex Vision Shape

  Kokoelma orgaanisia muotoja ja aiheita, joilla saadaan kauniita kokonaiskuvioita, nykyaikaisista perinteisiin kuoseihin asti.

 • Flotex van Gogh patch of grass
  Flotex inspired by Van Gogh

  Flotex inspired by Van Gogh

  Suunnittelijamme ovat luoneet 5 lattiakuosia, jotka ovat saaneet innoituksensa Van Goghin kuuluisista maalauksista. Tämä on kunnianosoituksemme Van Goghille ja sen ovat tehneet mahdolliseksi Flotex-lattiapäällysteen ainutlaatuiset ominaisuudet.

Mallisto

Flotex Vision

Koska Flotexissa on jopa 80 miljoonaa kuitua neliömetrillä, se tarjoaa ainutlaatuisen tiheän pinnan painatusta varten. Sen ansiosta elävät kuosit ja luonnonmukainen ulkonäkö voidaan painaa valokuvantarkalla resoluutiolla. Kaikki halutut värisävyt ja -yhdistelmät ovat mahdollista toteuttaa.

Fantastiset efektit
Digitaalipainatus tarjoaa lukemattomia kuosivaihtoehtoja abstrakteista kuvioista aina realistisiin ruohon, hiekan tai veden värisävyihin asti, tai mihin tahansa kuviin lattiassasi. Luo 3D-syvyysvaikutelma tai tuo luonto huoneeseesi luomalla lattialle hiekkaranta tai sammalpinta.

Rajattomasti kuosivaihtoehtoja
Digitaalipainatus sopii hyvin myös mallistoihin, joissa vaaditaan visuaalisia yksityiskohtia ja efektejä, jotka eivät ole helposti toteutettavissa perinteisellä painatuksella. Flotex vision sisältää yli 600 yksittäistä tuotetta, perinteisistä moderneihin kuoseihin, joista moniin on saatavana laaja väriskaala.

Väritä tai suunnittele itse oma lattiasi
Pidätkö kuosista, mutta et löydä haluamaasi väriä, tai haluatko sovittaa kuosin yrityksesi värimaailmaan? Flotex vision tarjoaa laajan valikoiman kuoseja, jotka voidaan värittää uudelleen valitsemalla juuri haluamasi värit. Jos et löydä mitään mistä pidät, tai sinulla on oma idea lattiastasi, tarjoamme tarvittaessa myös räätälöidyn suunnittelupalvelun.

Flotex vision

Digitaalikirjasto

Flotex digitaalikirjasto

Kuten missä tahansa kirjastossa, Flotex-digitaalikirjastossa voit tutustua moniin mahdollisuuksiin, joita digitaalipainetut Flotex-lattianpäällysteet sinulle tarjoavat. Käy tutustumassa digitaalikirjastoon sivuilla flotex digital library

Annamme mielellämme myös neuvoja ja tarjoamme loogisen suunnitteluavun juuri oman makusi mukaisiin tuotteisiin.Olemme luoneet kirjastoon 6 aloituskohtaa, joista jokainen edustaa tiettyä design-suuntausta, joista voit valita oman makusi mukaisen designin. Kirjaston artikkelien lisäksi joistakin kuoseista on saatavana lisävaihtoehtoja, joista voit valita oman väriyhdistelmäsi. Voit myös luoda kokonaan omia räätälöityjä kuoseja, jotka eivät sisälly kirjastoon. Näistä voit keskustella oman myyntiedustajasi kanssa.

Kirjaston kuoseja päivitetään jatkuvasti ja uusia tuotteita lisätään säännöllisesti. Tällä hetkellä kirjastossa on 600 eri kuosia ja väriyhdistelmää.

Online library

Sopivuus lialle alttiisiin kohteisiin

Sopivuus lialle alttiisiin kohteisiin

Jos sisäänkäyntialue on riittämätön kulkuliikenteeseen ja kulkeutuvan lian suhteen, pääsee likaa ja kosteutta helposti sisälle rakennukseen.

Piilottaa likaa
Flotex piilottaa likaa eri asteikolla riippuen sen väristä ja kuosista. Objektiivisiä testimenetelmiä apuna käyttäen olemme arvioineet jokaisen Flotex kuosin ja tämän kyvyn piilottaa "normaalia" likaa. Testien tuloksena on luokitusjärjestelmä, joka kertoo tuotteen sopivuudesta lialle alttiisiin kohteisiin.

Flotex soling classification