Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex
colour -mallisto

Flotex-matto on täydellinen tekstiililattiapäällysteratkaisu lähes kaikkiin liike- ja julkisiin tiloihin. Tarjoamme useita Flotex-mattomallistoja, joten meiltä löydät aina tarpeisiisi sopivan kuosin. Flotex-matto sopii erinomaisesti yhdisteltäväksi Flotex Borders -malliston kanssa.

Värivaihtoehdot

Flotex Colour -mallisto

  Flotex Colour -mallisto

  Flotex Colour -mallisto

  Valinnassa on kyse mahdollisuuksista ja kuosin valinta alkaa väristä. Väri voi välittää sanattoman viestin, se herättää tunteita, luo mielleyhtymiä ja vaikuttaa ympäristön ilmapiiriin ja tunnelmaan. Väri on henkilökohtainen ja ilmaisee tunteitamme ja arvojamme, se on valinnanvapautemme olennainen osa. Siksi suunnittelijamme loivat uuden flokatun Flotex-lattiapäällystemalliston, joka perustuu täysin värien loputtomiin mahdollisuuksiin. Tutustu uuteen Flotex Colour -mallistoon!

  Uusi Flotex Colour -mallisto koostuu neljästä yleiskäyttöisestä kuosista: Calgary, Metro, Penang ja Canyon. Kaikkia kuoseja on saatavana sekä mattona että laattana ja joitakin värejä on myös saatavana lankkuna. Näiltä sivuilta löydät lisätietoa Flotex Colour -mattomallistosta.

  Flotex flokattu lattiapäällyste on täysin ainutlaatuinen tekstiililattiapäällyste, jossa yhdistyy muovilattian kulutuksenkestävyys sekä tekstiililattiapäällysteen ääntä vaimentavat ominaisuudet, lämpö ja mukavuus.

  Flotex valmistetaan umpinaiselle vinyylipohjalle, jonka tiheästi flokatussa pinnassa on 6.6.-kuituja kiinnitettynä lujasti pohjaan.

  Erinomainen mittapysyvyys
  Flotexin mittapysyvyys on erinomainen ja ulkonäöltään se muistuttaa tekstiililattiapäällystettä, samalla kun se on yhtä kestävä ja helppo puhdistaa kuin muovilattiapäällyste. Flotexia on saatavana sekä mattona että laattana.

  Kestävä ja mukava
  Tutustu Flotexin lujuuteen ja kestävyyteen, jonka 80 miljoonaa nylon 6.6 -kuitua tuottavat; huomaat samalla sen hiljaisuuden ja mukavuuden, joka normaalisti yhdistetään vain tekstiililattiapäällysteisiin, sen huokosettoman, pehmustetun taustan ansiosta.

  Hiljainen ja hygieeninen
  Nylonkuidut takaavat äänenvaimennuksen ja mukavuuden, mutta ne myös vangitsevat allergeeneja ja hienoa pölyä ilmasta ja vapauttavat ne helposti niin märkä- kuin kuivapuhdistuksenkin yhteydessä. Rakenteensa ansiosta Flotex on suojattu hometta ja hajuja vastaan ja sen raikas ulkonäkö palautuu jokaisen puhdistuksen jälkeen.

  Lämmin ja pestävä
  Tavanomainen päivittäinen imurointi poistaa kaiken tiheään nylonpintaan tarttuneen lian tai pölyn. Myös höyrypesua tai syvempää mekaanista puhdistusta voidaan kuitenkin käyttää raskaampaan likaan, jolloin perinteisten pesuaineiden tarve minimoituu. Yksinkertainen tavanomainen puhdistus riittää palauttamaan Flotexin alkuperäisen ulkonäön. Flotexin laaja väri- ja kuosivalikoima pysyy yhtä elävänä kuin lattian asennuspäivänä.

  Turvallinen ja ääntä vaimentava
  Flotex tarjoaa sekä alhaisen huoneäänen tason (luokka A) että hyvän askeläänen vaimennuksen (>20 dB), joten se tuottaa hiljaisen huoneen ja rakennuksen. Flotex täyttää myös HSE:n liukastumisen estovaatimukset märkänä ja kuivana, joten se sopii niin tasaisille kuin kalteville pinnoille.

  Flotex Colour sheet - s246017, s246019

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

  Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä tekstiililattioista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

  Allergy UK logo

  Kuvat & videot

  Kuvat & videot

  Tutustu Flotex referensseihin ja katso video mallistosta sekä asennuksesta.

  Tekniset tiedot

  Technical Specifications

  Esite

  Flotex Colour brochure

  Sopivuus lialle alttiisiin kohteisiin

  Sopivuus lialle alttiisiin kohteisiin

  Jos sisäänkäyntialue on riittämätön kulkuliikenteeseen ja kulkeutuvan lian suhteen, pääsee likaa ja kosteutta helposti sisälle rakennukseen.

  Piilottaa likaa
  Flotex piilottaa likaa eri asteikolla riippuen sen väristä ja kuosista. Objektiivisiä testimenetelmiä apuna käyttäen olemme arvioineet jokaisen Flotex kuosin ja tämän kyvyn piilottaa "normaalia" likaa. Testien tuloksena on luokitusjärjestelmä, joka kertoo tuotteen sopivuudesta lialle alttiisiin kohteisiin.

  Flotex soling classification

  Ympäristö

  Kestävän kehityksen lattia

  Vihreä sähkö
  Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattiapäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään kokonaisuudessaan takaisin tuotteeseen.

  Vesipohjainen
  Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin. Kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa valmistuksessa käytettävä "kemiallinen" menetelmä on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi.

  Kierrätysmateriaalin osuus
  Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteeksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin pohjamateriaalissa on 67 %.

  Erittäin kestävä
  Flotexin käytön suurin hyöty on lattiapäällysteen erinomainen suorituskyky; käyttöikä ylittää tavanomaiset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti.

  Helppo puhdistaa ja hoitaa
  Flotex voidaan puhdistaa vedellä ja tavanomaisella pesuaineella. Useimmat tahrat voidaan poistaa yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Käytön jälkeen Flotex voidaan kierrättää takaisin tuotantoprosessiin.

  Flotex the sustainable floor