Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Askelääntä vaimentavat lattiat

Sarlon askelääntä vaimentava vinyyli

Akustiset lattiat ovat avainasemassa rakennusten melun vähentämisessä. Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija ja meillä on yli 30 vuoden kokemus näiden valmistamisesta. Sarlon-mallisto tarjoaa jopa 19 dB:n askeläänen vaimennuksen monissa eri väreissä ja kuoseissa.

 • Sarlon askelääntä vaimentava vinyyli
 • Sarlon askelääntä vaimentava vinyyli
 • Sarlon askelääntä vaimentava vinyyli
 • Sarlon askelääntä vaimentava vinyyli
 • Sarlon Canyon orange 432246
  Sarlon Canyon

  Sarlon Canyon

  Uudistettu Sarlon Canyon-mallisto koostuu 12 kirkkaasta väristä, joiden avulla voit luoda lattioita, jotka ovat täynnä elämää. Valikoiman kirkkailla väreillä teet mistä tahansa tilasta eloisamman ja ainutlaatuisen.

 • Sarlon Cement medium grey 433572
  Sarlon Cement

  Sarlon Cement

  Sarlon Cement-malllisto koostuu kuudesta luonnollisesta betonikuosista, joiden avulla luot modernin ilmeen eri tiloihin.

 • Sarlon Code Zero lime 433208
  Sarlon Code Zero

  Sarlon Code Zero

  Väri ja liike ovat Sarlon Code Zero-malliston keskeiset elementit. Code Zero on ainutlaatuinen pilkullinen kuosi, joka luo eloisan lattiailmeen. Malliston värit sopivat hyvin yhteen muiden Sarlon-mallistojen kanssa, antaen mahdollisuuden luoda kauniita yhdistelmiä.

 • Sarlon Concrete silver 433771
  Sarlon Concrete

  Sarlon Concrete

  Sarlon Concrete-mallisto tuo maan ja mineraalien sävyt moderneihin toimistoihin, konferenssi- ja koulutustiloihin. Mallistoa on saatavana sekä 15 dB että 19 dB askeläänen vaimennuksella.

 • Sarlon Cristal sky 433837
  Sarlon Cristal

  Sarlon Cristal

  Säkenöivä kuosivalikoima, joka sopii selkeisiin ja moderneihin ympäristöihin. Sarlon Cristalin erikoiskuviointi antaa ympäristölle eloisan, mutta hienostuneen tyylin.

 • Sarlon_Degrade_433906_Sunset_dark
  Sarlon Dégradé

  Sarlon Dégradé

  Sarlon Dégradé-mallisto tarjoaa ainutlaatuisen liukuväri kuosivalikoiman, joilla luot inspiroivat lattiat eri tiloihin. Mallistosta löytyy kuusi eri värivaihtoehtoa 19 dB äänenvaimennuksella. Jokaisen Dégradé-kuosin vaalea väri sopii täydellisesti yhteen Sarlon Uni-värin kanssa.

 • Sarlon Frequency turquoise 433447
  Sarlon Frenquency

  Sarlon Frequency

  Sarlon Frequency-malliston ainutlaatuinen viivakuosi sopii hyvin yhteen muiden Sarlon-malliston kuosien kanssa. Sarlon Frequency-mallistoa on saatavana 12 eri värissä 15 dB ja 19 dB askeläänen vaimennuksella.

 • Sarlon Linea light grey 433121
  Sarlon Linea

  Sarlon Linea

  Sarlon Linea-malliston graafista puukuosia on saatavana kolmessa luonnollisessa värissä. Mallistoa tarjoaa 15 dB sekä 19 dB askeläänen vaimennuksen.

 • Sarlon Resin saffron 433756
  Sarlon Resin

  Sarlon Resin

  Sarlon Resin-mallisto koostuu seitsemästä kirkkaasta väristä, joilla luot värikkään ilmeen tilaan kuin tilaan. Sarlon askelääntä vaimentavassa julkitilamuovissa yhdistyy tyylikäs design laadukkaaseen materiaalin. Mallistoa on saatavana 15 dB ja 19 dB askeläänen vaimennuksella.

 • Sarlon Topography black 433929
  Sarlon Topography

  Sarlon Topography

  Vaikuttava Topography-mallisto on saanut kaksi uutta väriä: harmaa ja musta. Mallistossa yhdistyy19 dB:n askeläänen vaimennus sekä ainutlaatuinen design, joilla voit todella ilmentää itseäsi. Sarlon Topography kuosilla voit luoda oman, houkuttelevan ilmeen koko tilaan.

 • Sarlon Uni avocado 430818
  Sarlon Uni

  Sarlon Uni

  Sarlon Uni-mallisto tarjoaa laajan valikoiman "yksivärisiä" kuoseja, joilla voit luoda eloisia ympäristöjä. Sarlon Uni voidaan helposti yhdistää toisiin mallistoihin kuten Sarlon Code Zero ja Sarlon Topography. Sekoita ja yhdistele ja luo uniikki lattia!

 • Sarlon Zebrano light grey 433311
  Sarlon Zebrano

  Sarlon Zebrano

  Sarlon Zebrano viivakuosissa on vaikutelmia puusta ja sitä on saatavana kolmessa eri värissä. Mallistossa yhdistyy akustiset ominaisuudet sekä luonnollinen design.

  Mallistoa on saatavana 15 dB ja 19 dB askeläänen vaimennuksella.

 • Sarlon Wood XL modern carbon 438422
  Sarlon Wood XL modern

  Sarlon Wood XL modern

  Forbo Sarlon Wood XL Modern-mallisto tarjoaa kolme kaunista puukuosia, joilla luot tilaan klassisen, luonnollisen ja ajattoman ilmeen. Mallisto yhdistää 19 dB:n askeläänen vaimennuksen lämpimään ja viihtyisään luonnon tunnelmaan.

 • Sarlon Oak natural 438483
  Sarlon Oak

  Sarlon Oak

  Sarlon Oak-mallistolla luot luonnonmukaiset lattiapäällysteet. Mallistoa on saatavana kolmea eri tammikuosia 19 dB:n askeläänen vaimennuksella.

 • Sarlon Abstract Wood white 433980
  Sarlon Abstract Wood

  Sarlon Abstract Wood

  Sarlon Abstract Wood-mallisto esittelee kaksi ainutlaatuista graafista puukuosia mustalla ja harmaalla pohjalla. Tämä abstrakti kuosi antaa tilaan kuin tilaan modernin, luonnollisen ilmeen.

  Abstract Wood-mallistoa on saatavana 19 dB askeläänen vaimennuksella.

Mallisto

Sarlon askelääntä vaimentava vinyyli

Omaa luokkaansa olevat akustiset ominaisuudet
Ääni on melusaastetta ja sillä voi olla haitallisia vaikutuksia ihmiseen, kuten esim. unihäiriöitä, stressiä, päänsärkyä, muistamattomuutta, aggressiivisuutta ja oppimisvaikeuksia. Siksi äänenvaimennus on oleellinen osa rakennuksen
suunnittelua.

Yli 30 vuoden kokemus akustisista lattiapäällysteistä
Askelääntä vaimentavat lattiapäällysteet ovat avainasemassa rakennusten melun vähentämisessä. Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija. Meillä on yli 30 vuoden kokemus ja alan erityisosaaminen, minkä ansiosta pystymme toimittamaan parhaat lattianpäällysteet eri äänenvaimennusluokissa.

Tehokas askeläänen vaimennus
Forbon askelääntä vaimentava julkitilamuovimalliston on kehitetty ja testattu mahdollisimman tehokasta askeläänen vaimennusta ajatellen, vastaten samalla erittäin raskaasti kuormitettujen tilojen asettamiin vaatimuksiin. Sarlon-mallisto tarjoaa kaikkiin tiloihin sopivat ratkaisut: 15 dB ja 19 dB askeläänen vaimennuksella.

Askeläänen vaimennus ja painaumakestävyys
Kaikissa tuotteissamme on huomioitu kaksi keskeistä kriteeriä: askeläänen vaimennus & painaumakestävyys.

Sarlon 19 dB
Sarlon 19 dB tarjoaa parhaat akustiset ominaisuudet kaikkiin tiloihin sekä painaumakestävyyden, joka on alan paras tämän luokan tuotteissa.

Sarlon 15dB
Raskaasti kuormitetuissa tiloissa, pyörien rullaus on tärkeä ominaisuus. Sarlon 15 dB tarjoaa erinomaisen akustisen lattiapäällysteratkaisun yhdistettynä erittäin hyvään painaumakestävyyteen.

Forbon laajasta akustisesta julkitilamuovimallistosta löydät eri tiloihin sopivat ratkaisut.

Uusi design
Uusi Sarlon-mallisto on luotu asiakkaan tarpeita ajatellen. Se tarjoaa markkinoiden parhaan akustisen lattiapäällysteiden designin sekä erinomaiset askelääntä vaimentavat ominaisuudet. Mallistosta löydät monia näyttäviä kuoseja, laajan värivalikoiman sekä erittäin hyvät yhdistelymahdollisuudet.

Sarlon best in class vinyl floor covering

Askeläänen vaimennus ja painaumakestävyys

Askeläänen vaimennus ja painaumakestävyys

Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija. Akustisista lattiapäällysteistä puhuttaessa voidaan erottaa kaksi erityyppistä ääntä, jotka vaikuttavat työ- ja elinympäristöösi: ilmateitse kulkeva ääni huoneessa sekä askeläänen vaimennus

Ilmateitse kulkeva ääni huoneessa
Ilmateitse kulkeva ääni huoneessa - ympäristömelu - on itse huoneessa syntyvää melua. Huoneäänen mittauksessa askeläänen taso määritetään standardin NF-S31-074 mukaisesti eri luokkiin, joissa luokka A tarkoittaa parasta lattiapäällysteiden suorituskykyä. Kaikki Forbon Sarlon -lattiapäällysteet kuuluvat A-luokkaan.

Askeläänen vaimennus
Askeläänen vaimennus, EN ISO 717-2, kohdistuu askelääneen, joka välittyy lattian läpi alapuolella oleviin huoneisiin. Tämä on yleisimmin käytettävä äänenvaimennusmittaus. Olemme johtava toimija tällä alueella ja Sarlon-lattiapäällysteissä on tarjolla eri vaihtoehtoja yläpuolelta tulevan askeläänen vaimennukseen. Forbon akustisten julkitilamuovien askeläänen vaimennus on 15 ja 19 dB.

Painaumakestävyys
Lattioiden on oltava vahvoja pysyäkseen kauniina painavammankin kuorman alla ja sen on kestettävä myös pistekuormitusta. Painaumakestävyys on lattiapäällysteiden tärkeä ominaisuus ja Forbon Sarlon -lattiapäällyste tarjoaa luokkansa parhaan suorituskyvyn.

Sarlon 19dB
Sarlon 19 dB tarjoaa parhaat akustiset ominaisuudet kaikkiin tiloihin sekä painaumakestävyyden, joka on alan paras tämän luokan tuotteissa.

Sarlon 15dB
Raskaasti kuormitetuissa tiloissa, pyörien rullaus on tärkeä ominaisuus. Sarlon 15 dB tarjoaa erinomaisen akustisen lattiapäällysteratkaisun yhdistettynä erittäin hyvään painaumakestävyyteen.

Forbon laajasta akustisesta julkitilamuovimallistosta löydät eri tiloihin sopivat ratkaisut.

Sarlon acoustic flooring

Esite

Sarlon acoustic vinyl brochure

Tekniset tiedot

Sarlon Acoustic vinyl technical specifications

LRV- & NCS-koodit

LRV- & NCS-koodit

Lataa tästä Sarlonin LRV- ja NCS-koodit Sarlon LRV- ja NCS-koodit

LRV
Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

NCS
NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

"Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

Sarlon LRV & NCS

Asennus & hoito

Sarlon cleaning & maintenance