Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Askelääntä vaimentavat lattiat

Modul'up 19 dB

Modul’up on paras irtoasennettava vinyylimatto, joka soveltuu kovan kulutuksen tiloihin. Modul’up voidaan asentaa nopeasti ilman liimaa, mikä säästää aikaa ja vähentää kustannuksia erityisesti lattian vaihdon yhteydessä. Modul’up-mallistoa on saatavana akustisena 19 dB ja 2 mm versiona. Molemmat tarjoavat parhaan mahdollisen laadun ja kestävyyden. Mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä. Tutustu: Wood, Material, Graphic ja Colour -valikoimiin.

 • Modul'up 19 dB
 • Modul'up 19 dB
 • Modul'up 19 dB
 • Modul'up 19 dB
 • Sarlon | Modul'up 8422 carbon oak
  Modul'up 19 dB Wood -mallisto

  Modul'up 19 dB Wood

  Modul'up Wood -valikoima tarjoaa lämpimän tunnelman eri tiloihin. Siinä yhdistyy puulattian luonnollinen ja aito ilme korkealaatuisen vinyylilattian etuihin.

 • Sarlon | Modul'up 212 grey canyon
  Modul'up 19 dB Material -mallisto

  Modul'up 19 dB Material

  Modul'up Material -valikoima sisältää useita moderneja kuoseja, jotka perustuvat suosittuihin lattiamateriaaleihin, kuten sementti, betoni, kivi ja tekstiili. Sementti- ja betonikuosit ovat laajalti käytettyjä ja valikoimaan kuuluu nyt myös hienovarainen metallinen Slabstone-kuosi, luonnollinen eloisa Stromboli-kivikuosi ja Dissolved Stone betoni/kivi hybridikuosi. Nairobi ja Canvas ovat vuorostaan hienostuneita tekstiilikuoseja.

 • 4804 copper stardust
  Modul'up 19 dB Colour -mallisto

  Modul'up 19 dB Colour

  Modul'up Colour sisältää värikkään valikoiman yksivärisiä ja hienovaraisia ”allover”-kuoseja. Uni- ja Stardust-kuoseissa on värillinen kulutuspinta, joka antaa syvyyttä väriin. Colour-valikoima on viimeisimpien väritrendien mukainen ja se on helppo yhdistää melkein kaikkiin malliston kuoseihin. Leikkisällä Color Splash -kuosilla voit luoda todella näyttävät tilat. Tämä orgaaninen, rohkea ja värikäs kuosi koostuu 24 väristä ja sen kuviotoisto on 600x200 cm.

 • sarlon | Modul'up 9406 coral terrazzo
  Modul'up 19 dB Graphic -mallisto

  Modul'up 19 dB Graphic

  Modul'up Graphic -valikoima koostuu upeista graafisista ja orgaanisista kuoseista, jotka luovat ainutlaatuiseen ilmeen tilaan. Käsin piirretyt Topography kuviot ja uusi Doodle-kuosi muuttuvat terrazzon graafiseen tulkintaan Graphitossa. Terrazzo-kuosi on saanut inspiraationsa kivistä. Rohkeimmassa Kubik-kuosissa yhdistyy Doodle- ja Graphito-design. Graphic-valikoiman tuotteet sopivat hyvin yhdisteltäväksi malliston muiden kuosien kanssa.

Modul'up-mallisto

Modul’up-mallisto

Modul’up on paras irtoasennettava vinyylimatto, joka soveltuu kovan kulutuksen tiloihin. Modul’up voidaan asentaa nopeasti ilman liimaa, mikä säästää aikaa ja vähentää kustannuksia erityisesti lattian vaihdon yhteydessä.

Miljoonat myydyt neliömetrit ympäri maailman ovat osoittaneet liimattomien Modul’up-lattiapäällysteiden luotettavuuden. Lattia voidaan myös uudelleenkäyttää mikä tukee kestävää kehitystä.

Modul’up-mallistoa on saatavana akustisena 19 dB ja 2 mm versiona. Molemmat tarjoavat parhaan mahdollisen laadun ja kestävyyden, jota on vielä parannettu ottamalla käyttöön XtremPUR ™ -pintakäsittely.

Modul’up-lattian etu on liimattomuus ja sen sopivuus kovan kulutuksen alueille. Lattian asennusaika lyhenee jopa 50% verrattuna tavallisiin, liimattuihin lattiapäällysteisiin.

Modul’up on käyttövalmis heti asennuksen jälkeen. Modul’up ei vaadi erityistä aluslattian valmistelua ennen asennusta, mikä säästää yli 20% kustannuksia verrattuna liimattavaan lattiaan.

Modul’up-mallisto sisältää yli 90 kuosia ja väriä, joilla voit luoda dynaamiset tilat eri rakennuksiin.

Sarlon | Modul' up 307 pastel blue Nairobi | 337 Indigo blue canvas

Monimuotoisuus

Monimuotoisuus

Modul’up osa uutta monimuotoista Sarlon & Modul’up -mallistoa, jossa olemme yhdistäneet molemmat mallistot yhteen konseptiin. Mallisto tarjoaa akustiset, kompaktit, alustaan liimattavat ja liimattomat lattiavaihtoehdot.

Sarlon & Modul’up -mallisto sisältää Sarlon 15 dB ja 19 dB akustiset lattiaratkaisut sekä liimattomat Modul’up lattiaratkaisut. Valittavanasi on yli 90 kuosia ja väriä neljänä eri versiona.

Tämä tarkoittaa, että eri alueet voivat täydentää toisiaan. Kun projektiin tarvitaan erilaisia toimintoja, voit yhdistää eri versioita riippumatta siitä, onko se liimaton, alustaan liimattava, akustinen tai kompakti lattiapäällyste.

Katso alla oleva video saadaksesi lisätietoja mallistosta ja inspiroidu eri lattiaesimerkeistä.

Sarlon diversity

Äänen vaimennus

Äänen vaimennus

Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija. Akustisista lattiapäällysteistä puhuttaessa voidaan erottaa kaksi erityyppistä ääntä, jotka vaikuttavat työ- ja elinympäristöösi: ilmateitse kulkeva ääni huoneessa sekä askeläänen vaimennus.

Ilmateitse kulkeva ääni huoneessa
Ilmateitse kulkeva ääni - ympäristömelu - on itse huoneessa syntyvää melua. Vähentämällä ilmateitse kulkevaa ääntä voit luoda rauhallisen ja miellyttävän ympäristön. Huoneäänen mittauksessa askeläänen taso määritetään eri luokkiin, joissa luokka A tarkoittaa parasta lattiapäällysteiden suorituskykyä. Kaikki Forbon Sarlon -lattiapäällysteet kuuluvat A-luokkaan.

Askeläänen vaimennus
Askeläänen vaimennus, EN ISO 717-2, kohdistuu askelääneen, joka välittyy lattian läpi alapuolella oleviin huoneisiin. Tämä on yleisimmin käytettävä äänenvaimennusmittaus. Olemme johtava toimija tällä alueella ja Sarlon-lattiapäällysteissä on tarjolla eri vaihtoehtoja yläpuolelta tulevan askeläänen vaimennukseen. Forbon akustisten julkitilamuovien askeläänen vaimennus on 15 ja 19 dB.

Akustisten lattiapäällysteiden haasteena on yhdistää korkein äänenvaimennustaso parhaaseen mahdolliseen painaumakestävyyteen. Sarlon- ja Modul'up-lattiat ovat luokkansa parhaita näiden kahden yhdistelmästä.

Sarlon acoustic flooring

XtremPUR™

XtremPUR™ -pintakäsittely

XtremPUR ™ on malliston jokaisessa tuotteessa. Se on erittäin suorituskykyinen pintakäsittely, joka tarjoaa parhaan mahdollisen vastustuskyvyn tahriintumista ja naarmuuntumista vastaan. Samalla se antaa lattialle kauniin mattamaisen ulkonäön.

Tahrankestävyys
XtremPUR ™ -pintakäsittely tarjoaa parhaan mahdollisen suojan tahroja vastaan. Sarlon-lattiapäällysteemme ovat ihanteellisia terveydenhuollossa, jossa mahdolliset kemikaalit voivat aiheuttaa tahroja.

Helppo ja nopea puhdistaa
XtremPUR ™ -pintakäsittely suojaa lattiaa likaantumista vastaan. Lattia on helppo puhdistaa eikä se vaadi vahaa tai kiillotusta. Tämä säästää myös aikaa ja rahaa lattian puhdistuksessa.

Kestävä ja pitkäikäinen
Testattu kaikkein intensiivisimmissä ja kovimmissa olosuhteissa. XtremPUR ™ -pintakäsittely tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn naarmuja vastaan. XtremPUR ™ on kestävä ratkaisu, joka pysyy kauniina ajan myötä myös kovan kulutuksen alueilla.

Mattapinta
XtremPUR ™ antaa lattialle luonnollisen mattamaisen ja kauniin ulkonäön.

Xtreme PUR logo

Kuvat & videot

Modul'up kuvat ja videot

Malliston yli 90 väriä ja kuosia mahdollistavat upean lattiadesignin. Inspiroidu alla olevista kuvista tai katso video Sarlon & Modul’up -mallistosta.

Tekniset tiedot

Sarlon | Modul'up technical specifications table

Asennus- ja hoito-ohjeet

Modul'Up Installation & floorcare