Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Oppilaitokset - Sisäänkäyntien lattiapäällysteet

Rakennuksen ensivaikutelma

Coral Brush 5705 B

Puhdas koulu alkaa sisäänkäynnistä

Hidastavatko oppilaat tai opiskelijat vauhtiaan pyyhkiäkseen jalat ennen sisätiloihin siirtymistä? On mahdollista, että eivät, minkä vuoksi on tärkeää estää likaa ja kosteutta kulkeutumasta sisään. Hyvin suunniteltu sisäänkäyntijärjestelmä voi vähentää siivouskustannuksia jopa 65 %, suojata sisätilojen lattioita ja vähentää merkittävästi liukastumisen mahdollisuutta. Nuway- ja Coral-järjestelmät tarjoavat tehokkaat ratkaisut sisäänkäynteihin.

Valitse lattia, joka:
• On helppo puhdistaa
• Vähentää liukastumisia ja kompastumisia
• Suojaa sisätilojen lattiapintoja

Coral-sisäänkäyntilattiat pysäyttävät jopa 95 % jalkojen mukana kulkeutuvasta liasta ja kosteudesta, ja voivat näin pidentää lattiasi käyttöikää sekä alentaa huomattavasti puhdistuskustannuksia ja vähentää liukastumisriskiä.

Käytettävät tuotteet:

 • Coral Brush

  Coral-sisäänkäyntipäällyste

  Rakennuksesi suojaamisen ensiaskeleet

  Coral

  Rakennuksesi suojaamisen ensiaskeleet. Coral-sisäänkäyntijärjestelmät pysäyttävät jopa 95 % jalkojen mukana kulkeutuvasta liasta ja kosteudesta. Näin voit pidentää lattiasi käyttöikää sekä alentaa huomattavasti puhdistuskustannuksia ja vähentää liukastumisriskiä. Lähes 50 vuoden kokemuksella Forbo Coral tarjoaa sinulle parhaan lattiapäällysteratkaisun sisäänkäyntialueellesi.

 • Nuway

  Nuway-sisäänkäyntilattiat

  Erinomainen ensimmäinen suoja

  Nuway

  Mikään sisäänkäynti ei ole liian suuri, pieni tai hankalan mallinen Nuway-sisäänkäyntijärjestelmälle. Nuway tarjoaa laajan valikoiman yksi- ja kaksipuolisia mittatilausmattoja, jotka muodostavat erinomaisen ensimmäisen suojan likaa ja kosteutta vastaan.