Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Oppilaitokset - Liikuntatilat

Minimoi loukkaantumisriski

Marmoleum Sport

Ykkösvalinta

Marmoleum Sport luokitellaan aluejoustavaksi liikuntalattiarakenteeksi ja se täyttää uusimmat eurooppalaiset liikuntalattiastandardit. Aluejoustava lattia minimoi loukkaantumisriskiä. Marmoleum Sport -mallistoa on saatavana 13 likaa peittävässä värissä, joita käytetään yleisesti urheiluhalleissa. Se on kestävä ja luonnollisten ainesosiensa ansiosta myös ekologisin valinta liikuntalattiapäällysteeksi.

Valitse lattia, joka:
• Täyttää eurooppalaisen EN 14904 -standardin vaatimukset
• Minimoi loukkaantumisriskiä
• On helppo puhdistaa ja hoitaa
• On kestävä
• Estää liukastumisia

Olipa kyse käsipallosta, koripallosta, yleisurheilusta tai voimistelusta - Marmoleum Sport on liikuntatilojen ykkösvalinta.

Käytettävät tuotteet:

 • Marmoleum Sport

  Marmoleum Sport

  Minimoi loukkaantumisriski

  Marmoleum Sport

  Marmoleum sport luokitellaan aluejoustavaksi liikuntalattiarakenteeksi ja se täyttää uusimman eurooppalaisen liikuntalattiastandardin EN14904 ja saksalaisen standardin DIN V 18032-2 vaatimukset. Aluejoustava liikuntalattia minimoi loukkaantumisriskiä.

  Malliston 13 väriä perustuvat yleisesti liikuntatiloissa käytössä oleviin värimalleihin. Värejä voidaan yhdistellä, kun halutaan luoda lattiaan kuvioita eri urheilulajien tarpeisiin. Värit on myös valikoitu niin, ettei lika näy niissä hyvin.