Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Utbildningssektorn – Möbler och väggar

Design och funktion

Möbellinoleum

Forbos specialprodukter för väggar och möbler

Att använda linoleum till annat än golv kanske inte är det första du tänker på. På väggar använder vi dock en särskild pinboard-linoleum och på bordsskivor en särskild möbellinoleum.

Möbler och väggar är viktiga inslag i skolan, där inredningen måste vara både stimulerande och tålig. Forbos specialprodukter för väggar och möbler kan användas till allt från anslagstavlor där elevernas arbete visas upp till att skapa en varm och inbjudande klassrumsinredning med möbellinoleum på bänkskivorna.

På möbellinoleum syns inga fingeravtryck. Hålen på anslagstavlan stängs när häftstiften dras ut.

Använda produkter:

 • Bulletin

  Bulletin Board

  Ett rent naturmaterial

  Bulletin Board

  Vår förbättrade Bulletin Board i linoleum är en enkel och praktisk lösning där människor kan utbyta tankar och idéer, planera, skapa och mötas. Bulletin Board tillverkas av naturliga material och kan monteras i ram eller fästas direkt på väggen och användas som anslagstavla. Den färgglada ytan har fin struktur och utgör ett dekorativt inslag i lokalen.

 • Möbellinoleum

  Möbellinoleum

  Elegans och hållbarhet

  Möbellinoleum

  Forbos möbellinoleum är ett naturligt material som kan användas som ytskikt på alla typer av kvalitetsmöbler, bl.a. skrivbord, stolar, pallar, skåp, dörrar och displayer. Möbellinoleum är känt för sin elegans och slitstyrka och utstrålar hög kvalitet och finess. Med sin matta yta och varma, mjuka struktur är det här ett helt unikt ytskikt.