Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Utbildningssektorn – Entrégolv

Första intrycket av en byggnad

Coral Brush 5705 B

En ren skola börjar i entrén

Stannar skolelever och studenter till för att skrapa av skorna när de går in i en skola eller universitetsbyggnad? Förmodligen inte, och därför är det viktigt att världen utanför stannar kvar utanför. Genom att se till att smuts och fukt blir kvar i entrén kan städkostnaderna minskas med upp till 65 %, golven längre in i byggnaden skyddas och risken för halkolyckor minimeras. Med Forbos kraftiga textilgolv Nuway och Coral skapar du en effektiv golvlösning i din entré.

Välj ett golv som
• är lätt att hålla rent
• minskar risken för halk- och fallolyckor
• skyddar ytskikten på golven längre in i lokalen.

Genom att stoppa upp till 95 % av all smuts och fukt som dras in under människors skosulor kan våra entrégolv Coral förlänga dina golvs livslängd och minska både städkostnaderna och halkrisken.

Använda produkter:

 • Coral Brush

  Coral entrégolv

  Ett grundläggande skydd för din byggnad

  Coral

  Ett grundläggande skydd för din byggnad. Genom att stoppa upp till 95 % av all smuts och fukt som dras in under människors skosulor kan våra entrégolv Coral förlänga dina golvs livslängd och minska både städkostnaderna och halkrisken. Forbo Coral bygger på nästan 50 års erfarenhet och är en optimal lösning för din entré.

 • Nuway

  Nuway entrégolv

  Effektiv första försvarslinje

  Nuway

  Ingen entré är för stor, för liten eller för besvärligt formad för en Nuway-skrapmatta. Ingen trafik är för tung och ingen nedsmutsning är för kraftig. Oavsett vilken typ av entrésystem du har tänkt dig kan Nuways erfarna säljare och tekniker hjälpa dig att hitta en lösning som är skräddarsydd efter just dina behov. Nuway-serien består av ett stort antal enkel- och dubbelsidiga, måttanpassade mattor som utgör en mycket effektiv barriär mot smuts och fukt som dras in i byggnaden.