Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Utbildningssektorn – Bibliotek

Minimera ljudföroreningarna

Bibliotek

Akustikutrymmen

Golvets akustikegenskaper och design har stor betydelse i föreläsningssalar och bibliotek, där studenterna måste kunna fokusera och koncentrera sig. Forbo tillhandahåller lösningar som minimerar ljudföroreningarna och går i en dämpad färgskala som främjar elevernas inlärning vid egna studier.

Välj ett golv som
• minimerar ljudföroreningarna
• skapar en inspirerande miljö som gör det lättare för eleverna att koncentrera sig.

Det bästa är att minska ljudnivån vid källan. Därför fyller akustikgolv en viktig funktion när det gäller att minska ljudnivån i en byggnad.

Använda produkter:

 • Sarlon Acoustic Nuance

  Akustikgolv

  Sänk volymen

  Akustikgolv

  Ljud kan ha negativ inverkan på människors hälsa och orsaka bl.a. sömnstörningar, stress och huvudvärk. Akustikgolv fyller en viktig funktion när det gäller att minska ljudnivån i en byggnad. Forbo Flooring är specialister på akustikgolv med mer än 30 års erfarenhet. Bland våra akustikgolv hittar du linoleum- och vinylgolv som sänker ljudnivån med upp till 19 dB.

 • Flotex Naturals

  Flotex

  Tåligt och hygieniskt

  Flotex

  Flotex är ett unikt textilgolv som kombinerar det fjädrande golvets slitstyrka och hållbarhet med mattans kvalitet, värme och komfort. Flotex är tåligt och hygieniskt, och eftersom det är helt vattentätt är det också det enda verkligt tvättbara textilgolvet.

 • Tessera

  Tessera

  Mycket hög prestanda

  Tessera

  Textilplattorna Tessera är kända för sin snygga design och höga prestanda i de mest krävande och intensivt trafikerade miljöerna. Tessera-plattorna finns i flera olika utföranden: öglad lugg, skuren lugg, skuren och öglad lugg samt riktningsfria plattor. Därmed får du fantastiska designmöjligheter i alla delar av byggnaden!

 • Allura Decibel

  Allura Decibel

  Den nya standarden inom akustik-LVT

  Allura Decibel