Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Sport – Matsalar och restauranger

Ta en paus

Simply Fish

En bekväm plats

Det är viktigt att kunna njuta av en dryck eller ett hälsosamt mellanmål och koppla av med vänner efter ett träningspass. Därför ska betydelsen av en matsal eller restaurang inte underskattas. Att skapa en elegant och bekväm plats för dina besökare att ta en paus kan säkerställa att de gör det mesta av sin tid hos dig. Oavsett om du vill ta in naturen med ett naturligt utseende från trä och sten, eller om du vill skapa en mysig, varm atmosfär, så har Forbo Flooring Systems ett brett utbud av produkter som passar dina behov.

Skapa en chic men ändå bekväm plats

Använda produkter:

 • By Jarmusch

  Marmoleum

  En naturlig vinnare

  Marmoleum

  En naturlig vinnare! Våra linoleumgolv i Marmoleum-serien är naturliga golv som kännetecknas av hållbarhet, slitstyrka, hög kvalitet och innovativ design. Linoleum tillverkas av naturliga råvaror och är det mest hållbara golvalternativet. Marmoleum-produkterna är koldioxidneutrala sett till tillverkningsfasen. Utforska Marmoleum-golvens naturliga skönhet i över 300 färger och utföranden – allt från marmorerade och linjära mönster till stenimitation. På rulle, som plattor eller i plankformat.

 • Coop Norrbotten Arena Flotex by Starck

  Flotex

  Tåligt och hygieniskt

  Flotex

  Flotex är ett unikt textilgolv som kombinerar det fjädrande golvets slitstyrka och hållbarhet med mattans kvalitet, värme och komfort. Flotex är tåligt och hygieniskt, och eftersom det är helt vattentätt är det också det enda verkligt tvättbara textilgolvet.

 • Alegro Montijo Portugal – Allura och Eternal

  Eternal

  Ftalatfritt

  Eternal

  Kolla in vinylgolvet Eternal. Under hela dagen.
  Den här vinylkollektionen på rulle har många olika användningsområden. Tack vare det stora urvalet färger och mönster kan du skapa önskad känsla i alla typer av utrymmen. Eternal är en optimal lösning under hela dagen: på jobbet, i skolan och på gymmet. På det här golvet känner du dig hemma, även om du är långt borta.

 • Fabscrap F50004 & F50037

  Sphera

  Optimal funktion

  Sphera

  Sphera är Forbos nya homogena premiumgolv i vinyl som tillverkas genom den senaste tekniken på en helt ny produktionsanläggning. Det har en unik präglad yta som optimerar funktionen, ger låga utsläppsnivåer och innehåller inga ftalater. Sphera har skapats av vårt europeiska designteam och finns i 3 olika varianter med olika karaktär: Element, Energetic och Evolution.

 • Allura

  Allura

  Tåligt och bekvämt

  Allura

  Letar du efter ett golv som har trä- eller stengolvets naturligt vackra utseende men vinylplattornas slitstyrka och komfort? Kolla in våra NYA Allura LVT-kollektioner! Varmt och skönt under fötterna, mycket god måttstabilitet, lätt att lägga och sköta. Eftersom våra LVT-golv finns i flera olika utföranden finns det garanterat ett alternativ som passar ditt användningsområde.

 • Safestep

  Stegsäkra golv

  Säkerhet. Design. Tillit

  Stegsäkra golv

  Säkerhet. Design. Tillit. Step innehåller specialpartiklar som ser till att det behåller sitt effektiva halkskydd under hela sin livstid. De unika ”Step-kristallerna” gör golvet mycket halksäkert och skapar en vacker glittereffekt. Våra stegsäkra golv har halkskydd R10, R11 eller R12 och uppfyller säkerhetskraven för flera olika användningsområden, inklusive våtrum.

 • 1180x664_Surestep_Digital-print_1799_B.jpg

  Skräddarsytt golv

  Ditt eget unika golv

  Skräddarsytt golv

  Kan du inte hitta det du söker, trots vårt breda produktutbud? Ingen fara, det finns mer. Med våra skräddarsydda golv kan du designa ditt eget unika golv med våra digitala trycktekniker i Flotex, Eternal projektvinyl och Coral entrégolv och den förfinade skärtekniken Aquajet för Marmoleum-golv.

 • Sarlon | Modul'up, grå och gul

  Sarlon

  Akustik

  Sarlon

  Hybridlösningen utan kompromisser. Sarlon är en unik golvlösning för områden med höga akustiska krav och belastningskrav. Med kemikaliebeständighet, enkelt underhåll, långvarig prestanda hos Xtrem PURTM och utmärkt intrycksbeständighet är det den perfekta lösningen i krävande miljöer. Serien omfattar mer än 90 artiklar i 4 mönsterstilar: Wood, Material, Graphic och Colour.

 • Sarlon | Modul'up diverse kulörer

  Modul'up

  Snabb läggning

  Modul'up

  Modul'up är den bästa golvbeläggning för lösläggning som är tillgänglig för högtrafiktillämpningar. Den kan läggas snabbt utan lim men är ännu mer tids- och kostnadseffektiv vid utbyte. Modul'up finns i akustisk (19 dB) och kompakt version. Båda formaten erbjuder bästa kvalitet och hållbarhet. Modul'up 19 dB finns i mer än 90 färger i 4 mönsterstilar: Wood, Material, Graphic och Colour.