Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bostäder – Vardagsrum

Som hemma

Allura Decibel 8WAM03

En plats för de boende att känna sig hemma

Bostadsutrymmet är ofta den enda privata tillflyktsorten i en boendeanläggning. De boendes vardagsrum och sovrum är de ytor som de kan kalla sina egna. Rummen ska utformas för att skapa en varm och välkomnande miljö och utstråla igenkänning och lugn. Utöver aktiviteter i de gemensamma utrymmena kan de boende här fokusera på sig själva och sina intressen och hitta lugn och ro.

Välj ett golv som:
● erbjuder snygg estetik
● är lätt att hålla rent och underhålla
● känns behagligt och varmt under fötterna

Skapa en varm och inbjudande miljö

Använda produkter:

 • Marmoleum

  Marmoleum

  En naturlig vinnare

  Marmoleum

  En naturlig vinnare! Våra linoleumgolv i Marmoleum-serien är naturliga golv som kännetecknas av hållbarhet, slitstyrka, hög kvalitet och innovativ design. Linoleum tillverkas av naturliga råvaror och är det mest hållbara golvalternativet. Marmoleum-produkterna är koldioxidneutrala sett till tillverkningsfasen. Utforska Marmoleum-golvens naturliga skönhet i över 300 färger och utföranden – allt från marmorerade och linjära mönster till stenimitation. På rulle, som plattor eller i plankformat.

 • Allura

  Allura

  Tåligt och bekvämt

  Allura

  Letar du efter ett golv som har trä- eller stengolvets naturligt vackra utseende men vinylplattornas slitstyrka och komfort? Kolla in våra NYA Allura LVT-kollektioner! Varmt och skönt under fötterna, mycket god måttstabilitet, lätt att lägga och sköta. Eftersom våra LVT-golv finns i flera olika utföranden finns det garanterat ett alternativ som passar ditt användningsområde.

 • Skräddarsytt Flotex – Primus Office 357 x 268

  Flotex

  Tåligt och hygieniskt

  Flotex

  Flotex är ett unikt textilgolv som kombinerar det fjädrande golvets slitstyrka och hållbarhet med mattans kvalitet, värme och komfort. Flotex är tåligt och hygieniskt, och eftersom det är helt vattentätt är det också det enda verkligt tvättbara textilgolvet.

 • Novilon

  Novilon

  Bekvämt

  Novilon

  Forbo Novilon erbjuder en rad vackra och inspirerande dämpade vinylgolv i olika utföranden, som trä, betong, sten och kakel. Novilon är ett bekvämt golv som är trivsamt att leva på eftersom det är ljudabsorberande och varmt under fötterna. Novilon är både tåligt och lätt att underhålla tack vare funktioner som Aquagrip, Diamond Seal & Noviclean. Novilon erbjuds i två kvaliteter: Novilon Viva och Novilon Prima.

 • Eternal de Luxe 3018

  Eternal

  Ftalatfritt

  Eternal

  Kolla in vinylgolvet Eternal. Under hela dagen.
  Den här vinylkollektionen på rulle har många olika användningsområden. Tack vare det stora urvalet färger och mönster kan du skapa önskad känsla i alla typer av utrymmen. Eternal är en optimal lösning under hela dagen: på jobbet, i skolan och på gymmet. På det här golvet känner du dig hemma, även om du är långt borta.

 • Fast Flooring-logotypen

  Fast Flooring

  Snabbt, enkelt och ekonomiskt

  Fast Flooring

  Snabbt, enkelt och ekonomiskt. Fast Flooring är Forbos kollektion av helt limfria golvprodukter, inklusive entrégolv och golvinteriörer på rulle eller som plattor och plankor – för maximal flexibilitet.

  Snabbt – många av produkterna kan läggas över befintliga golv och eftersom de inte behöver limmas kan läggningstiden minskas med över 50 %.

  Enkelt – Fast Flooring-plattor och -plankor klickas enkelt tillsammans med hjälp av en klubba och eftersom inget lim krävs är produkterna enklare att lägga. De efterlämnar ingen störande limlukt, innebär färre avbrott och mindre damm, och golven kan beträdas direkt efter läggning.

  Ekonomiskt – för sjukhus, callcenter och butiker som är öppna dygnet runt kan minskade stilleståndstider innebära avsevärda besparingar för kunden. Eftersom det inte behövs något lim kan man potentiellt även spara pengar på installationskostnader. Man sparar ännu mer när en befintlig Fast Flooring-produkt ska ersättas med en annan Fast Flooring-produkt. Den befintliga produkten går snabbt och enkelt att ta bort utan att skada undergolvet.