Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bostäder – Kök

Hygieniska golv

Kök

Slitstarkt, halksäkert och lätt att hålla rent

I kök är säkerheten det viktigaste. I sådana här miljöer behövs golv med effektivt halkskydd, som minskar risken för olyckor. Golven måste även vara slitstarka och lätta att hålla rena i dessa utrymmen. Forbo vet vad du behöver och har därför tagit fram en serie stegsäkra golv. Våra stegsäkra golv ger ett effektivt och mycket långvarigt halkskydd och är en säker lösning för många olika användningsområden.

Välj ett golv som:
● är halksäkert
● är slitstarkt
• är lätt att hålla rent och underhålla

Slitstarka och hygieniska ytor som är lätta att hålla rena

Använda produkter:

 • Step stegsäker vinyl

  Stegsäkra golv

  Säkerhet. Design. Tillit

  Stegsäkra golv

  Säkerhet. Design. Tillit. Step innehåller specialpartiklar som ser till att det behåller sitt effektiva halkskydd under hela sin livstid. De unika ”Step-kristallerna” gör golvet mycket halksäkert och skapar en vacker glittereffekt. Våra stegsäkra golv har halkskydd R10, R11 eller R12 och uppfyller säkerhetskraven för flera olika användningsområden, inklusive våtrum.

 • Marmoleum Click 633701-633707-633860-333251 kök.

  Marmoleum

  En naturlig vinnare

  Marmoleum

  En naturlig vinnare! Våra linoleumgolv i Marmoleum-serien är naturliga golv som kännetecknas av hållbarhet, slitstyrka, hög kvalitet och innovativ design. Linoleum tillverkas av naturliga råvaror och är det mest hållbara golvalternativet. Marmoleum-produkterna är koldioxidneutrala sett till tillverkningsfasen. Utforska Marmoleum-golvens naturliga skönhet i över 300 färger och utföranden – allt från marmorerade och linjära mönster till stenimitation. På rulle, som plattor eller i plankformat.

 • Modul'up limfri vinyl i öppen planlösning

  Modul’up

  Tåligt och hygieniskt

  Modul’up

  Modul'up är den bästa golvbeläggning för lösläggning som är tillgänglig för högtrafiktillämpningar. Den kan läggas snabbt utan lim men är ännu mer tids- och kostnadseffektiv vid utbyte.

  Modul'up finns i akustisk (19 dB) och kompakt version. Decibel-versionen ger komfort under fötterna och förbättrad stegljudsreducering, och är idealisk för gemensamma utrymmen i flerbostadshus, utbildningsbyggnader, vårdhem, kontor och offentliga byggnader.

 • Eternal Material 12492 & Eternal Wood 36022

  Eternal

  Ftalatfritt

  Eternal

  Kolla in vinylgolvet Eternal. Under hela dagen.
  Den här vinylkollektionen på rulle har många olika användningsområden. Tack vare det stora urvalet färger och mönster kan du skapa önskad känsla i alla typer av utrymmen. Eternal är en optimal lösning under hela dagen: på jobbet, i skolan och på gymmet. På det här golvet känner du dig hemma, även om du är långt borta.

 • Sphera Element 50049 tabell laptop

  Sphera

  Optimal funktion

  Sphera

  Sphera är Forbos nya homogena premiumgolv i vinyl som tillverkas genom den senaste tekniken på en helt ny produktionsanläggning. Det har en unik präglad yta som optimerar funktionen, ger låga utsläppsnivåer och innehåller inga ftalater. Sphera har skapats av vårt europeiska designteam och finns i 3 olika varianter med olika karaktär: Element, Energetic och Evolution.

 • Allura Bleached Rustic Pine

  Allura

  Tåligt och bekvämt

  Allura

  Letar du efter ett golv som har trä- eller stengolvets naturligt vackra utseende men vinylplattornas slitstyrka och komfort? Kolla in våra NYA Allura LVT-kollektioner! Varmt och skönt under fötterna, mycket god måttstabilitet, lätt att lägga och sköta. Eftersom våra LVT-golv finns i flera olika utföranden finns det garanterat ett alternativ som passar ditt användningsområde.