Välj ditt land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Hotell, restaurang & fritid – Hotell

Akustik & Hygien

Zoomers

Akustiskt och hygieniskt golv

För hotellägare måste överföring av ljud till närliggande rum och rum som ligger nedanför begränsas där så är möjligt. Ju mindre du hör av stolar som flyttas runt och/eller klickande stilettklackar, desto bättre är det. Utöver ett golvs akustiska egenskaper är även de hygieniska egenskaper viktiga för hotellägare. Golv som är lätta att rengöra kommer att hjälpa din hotellpersonal att kunna återställa rummen till tipptopp skick utan att de behöver lägga alltför mycket tid på det.

Skapa en varm och inbjudande miljö

Använda produkter:

 • Hotell Gooiland Hilversum

  Marmoleum

  En naturlig vinnare

  Marmoleum

  En naturlig vinnare! Våra linoleumgolv i Marmoleum-serien är naturliga golv som kännetecknas av hållbarhet, slitstyrka, hög kvalitet och innovativ design. Linoleum tillverkas av naturliga råvaror och är det mest hållbara golvalternativet. Marmoleum-produkterna är koldioxidneutrala sett till tillverkningsfasen. Utforska Marmoleum-golvens naturliga skönhet i över 300 färger och utföranden – allt från marmorerade och linjära mönster till stenimitation. På rulle, som plattor eller i plankformat.

 • U Parkhotel Enschede, Micheal van Oosten

  Allura

  Tåligt och bekvämt

  Allura

  Letar du efter ett golv som har trä- eller stengolvets naturligt vackra utseende men vinylplattornas slitstyrka och komfort? Kolla in våra NYA Allura LVT-kollektioner! Varmt och skönt under fötterna, mycket god måttstabilitet, lätt att lägga och sköta. Eftersom våra LVT-golv finns i flera olika utföranden finns det garanterat ett alternativ som passar ditt användningsområde.

 • BE Vayamundo

  Flotex

  Tåligt och hygieniskt

  Flotex

  Flotex är ett unikt textilgolv som kombinerar det fjädrande golvets slitstyrka och hållbarhet med mattans kvalitet, värme och komfort. Flotex är tåligt och hygieniskt, och eftersom det är helt vattentätt är det också det enda verkligt tvättbara textilgolvet.

 • Hotel Joe&Joe

  Sphera

  Optimal funktion

  Sphera

  Sphera är Forbos nya homogena premiumgolv i vinyl som tillverkas genom den senaste tekniken på en helt ny produktionsanläggning. Det har en unik präglad yta som optimerar funktionen, ger låga utsläppsnivåer och innehåller inga ftalater. Sphera har skapats av vårt europeiska designteam och finns i 3 olika varianter med olika karaktär: Element, Energetic och Evolution.

 • Safestep Aqua 180012

  Stegsäkra golv

  Säkerhet. Design. Tillit

  Stegsäkra golv

  Säkerhet. Design. Tillit. Step innehåller specialpartiklar som ser till att det behåller sitt effektiva halkskydd under hela sin livstid. De unika ”Step-kristallerna” gör golvet mycket halksäkert och skapar en vacker glittereffekt. Våra stegsäkra golv har halkskydd R10, R11 eller R12 och uppfyller säkerhetskraven för flera olika användningsområden, inklusive våtrum.

 • Fast Flooring-logotypen

  Fast Fit

  Snabbt, enkelt och ekonomiskt

  Fast Fit

  Snabbt, enkelt och ekonomiskt. Fast Fit är Forbos kollektion av helt limfria golvprodukter, inklusive entréprodukter och golvinteriörer i form av våder, plattor och plankor – för maximal flexibilitet. Snabbt – många av produkterna kan läggas över befintliga golv och eftersom de inte behöver limmas kan läggningstiden minskas med över 50 %. Enkelt – Fast Flooring-plattor och -plankor klickas enkelt tillsammans med hjälp av en klubba och eftersom inget lim krävs är produkterna enklare att lägga. De efterlämnar ingen störande limlukt, innebär färre avbrott och mindre damm, och golven kan beträdas direkt efter läggning. Ekonomiskt – för sjukhus, callcenter och butiker som är öppna dygnet runt kan minskade stilleståndstider innebära avsevärda besparingar för kunden. Eftersom det inte behövs något lim kan man potentiellt även spara pengar på installationskostnader. Man sparar ännu mer när en befintlig Fast Flooring-produkt ska ersättas med en annan Fast Flooring-produkt. Den befintliga produkten går snabbt och enkelt att ta bort utan att skada undergolvet.

 • Sphera Element Aquajet 50051-50053

  Skräddarsytt golv

  Ditt eget unika golv

  Skräddarsytt golv

  Kan du inte hitta det du söker, trots vårt breda produktutbud? Ingen fara, det finns mer. Med våra skräddarsydda golv kan du designa ditt eget unika golv med våra digitala trycktekniker i Flotex, Eternal projektvinyl och Coral entrégolv och den förfinade skärtekniken Aquajet för Marmoleum-golv.