Wybierz kraj

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bank Spółdzielczy, Żnin

  • znin
  • znin
  • znin
  • znin
  • znin
  • znin
  • znin
  • znin
  • znin

Bank Spółdzielczy „Pałuki” w Żninie przeszedł modernizację, która obejmowała salę obsługi klientów, pomieszczenia biurowe oraz zaplecze socjalne.
Decyzja o modernizacji została podjęta z myślą zwiększenia jakości i komfortu obsługi klientów, jak również zmiany estetyki głównej placówki Banku. Nowoczesna aranżacja wnętrza nawiązuje do rolniczej historii banku poprzez powtarzające się elementy imitujące kłosy a w oczekiwaniu na obsługę można zrelaksować się w komfortowej i przyjaznej strefie wypoczynkowej.
Na podłogę Sali Obsługi Klienta wybrano wykładzinę Forbo Marmoleum, na której wycięto znaki wskazujące kierunek poruszania się, natomiast do strefy wypoczynkowej – wykładzinę Forbo Flotex.

Referencje dokumentowanie 2020
Lokalizacja Żnin, Polska
Projektant ZW Pracownia Projektowa
Instalowane przez Lavoro
Fotograf Michał Hordowicz www.hordowicz-foto.pl

Dokumenty

  • Document