Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gjør deg klar

Sørger du for friske og rene garderober til kundene dine, gir du dem en bedre opplevelse av anlegget ditt, uansett om de kommer rett fra bassenget eller gjør seg klare for trening.

Linoleum
Step safety vinyl

Step sklihemmende vinylgulv

Forbos Step sklihemmende vinyl kan brukes alle steder der folk arbeider, lærer, leker eller utfører sitt daglige virke, fordi sklisikkerhet er en viktig faktor ved utforming av trygge arbeids-, bo- og offentlige miljøer.
Den nye Forbo Step-kolleksjonen kombinerer enestående sklibestandige egenskaper med differensiert estetikk og, med bruken av nye "Step Crystals", tilbyr kolleksjonen et rent og friskt utseende samt enklere rengjøring og vedlikehold.
Klikk for å gå til Step sikkerhetsvinyl
Klikk for å gå til våtromsgulv

Marmoleum

Vår bærekraftige gulvløsning Marmoleum har et vell av fargealternativer og overlegen ripe- og slitasjebestandighet. Og skulle det likevel oppstå overflateskader, er det mulig å reparere dem.
Klikk for å gå til Marmoleum

Linoleum
Flotex

Flotex

Flotex er 100 % vaskbar og hygienisk, takket være den antimikrobielle Sanitized-behandlingen, og er dermed den ideelle tekstilløsningen for gymnastikk- og treningsrom som brukes hyppig. Flotex velurgulv er helt unike tekstilgulv som kombinerer de slitesterke og robuste egenskapene til et elastisk gulv med kvaliteten, varmen og komforten til et teppe. Flotex består av et bunnlag i solid, forsterket vinyl og en overflate av tett velurisert nylon (6,6) som er godt forankret i bunnlaget.
Flotex er ekstremt dimensjonsstabil og har samme optikk som et tekstilgulvbelegg, samtidig som det er like funksjonelt og slitesterkt samt lett å rengjøre som elastiske gulvbelegg.
klikk for å gå til flotex