Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Begynne nedenfra og opp

I bygninger der det bor mange mennesker, er det viktig å ha kontroll med støyforurensningen. Dette gjelder all støy, enten den kommer fra boligene, fra diverse andre rom eller fellesområder. Det finnes en rekke løsninger som kan hindre at lyden går gjennom bygningen. Det enkleste er da å starte nedenfra og opp, altså med gulvet.

Flotex vision naturals
Sarlon acoustic

Sarlon lyddempende vinyl

Lavere støyforurensning er avgjørende for å minske stress og fremme velvære, komfort og effektivitet blant mennesker som arbeider eller lærer. Forbo har det bredeste utvalget av lyddempende gulvløsninger for ethvert bruksområde, alt i én og samme omfattende kolleksjon av lyddempende prosjektvinylbelegg.
Den beste måten å redusere lyd på, er ved å ta tak i kilden. Og derfor er lyddempende gulv helt avgjørende for å redusere støy i bygninger. Med over 30 års erfaring er Forbo Flooring spesialist på lyddempende gulv. I vår lyddempende vinylserie finner du gulv med en støydemping på 15, 17 og 19 dB
Klikk for å gå til våre lyddempende kolleksjoner

Flotex

Med over 70 millioner fibre per m² er Flotex sklihemmende ved både våte og tørre forhold, i likhet med gekkoen, som har føtter dekt av tusenvis av ørsmå hår og dermed kan klatre uten å skli. I tillegg absorberer Flotex lyd og har teppets lyddempende funksjon.

Flotex-fibrene er fleksible og komfortable under foten og har i likhet med mose og bambus, en tetthet, design og styrke som gjør at de gjenopptar sin opprinnelige form. En slik styrke gir et robust gulv med en overflate som er usedvanlig slitesterkt, ikke minst mot rullestoler.
Klikk for å gå til Flotex

Flotex vision