Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Generelle bruksområder

I områder som blir hyppig brukt av både personale og besøkende, må gulvbeleggene tåle den daglige belastningen fra hastende føtter, samtidig som de skal være enkle å rengjøre og bevare det tiltalende utseendet.

1115499_small_p18-B
Allura premium

Allura

Forbos Allura-kolleksjon representerer det ypperste innen naturtro og abstrakt design og er skapt ved hjelp av topp moderne produksjonsteknikker og -prosesser som gir designvinylfliser et ekte og naturtro materialuttrykk.
Allura produseres og designes i Europa og byr på iøynefallende design, uovertruffen ytelse og bærekraftige egenskaper.
Klikk for å gå til Allura

Marmoleum

Vår bærekraftige gulvløsning Marmoleum har et vell av fargealternativer og overlegen ripe- og slitasjebestandighet. Og skulle det likevel oppstå overflateskader, er det mulig å reparere dem.
Klikk for å gå til Marmoleum

Linoleum
Sarlon acoustic

Sarlon akustikk

I større rom kan det ofte være vanskelig å holde støynivået nede. Vår Sarlon-serie av lyddempende vinylbelegg har flere designer med en rekke lyddempende løsninger. Lavere støyforurensning er avgjørende for å minske stress og fremme velvære, komfort og effektivitet blant mennesker som arbeider eller lærer. Forbo har det bredeste utvalget av lyddempende gulvløsninger for ethvert bruksområde, alt i én og samme omfattende kolleksjon av lyddempende prosjektvinylbelegg.
Klikk her for å gå til lyddempende gulv