Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Totalløsninger kontorgulv

Når du skal pusse opp private eiendommer, ønsker du sannsynligvis en gulvdesign som gir eiendommen det lille ekstra, eller du trenger en løsning som omfatter hele bygningen. Forbos sortiment gjør det enkelt å velge det ideelle gulvbelegget for ditt behov.

1119575_small_p35-A
Coral

Gulvløsninger for inngangspartier

Vår Coral-serie skal gjøre jobben i en avtørkingssone med spesifikke rengjøringsfunksjoner og dekker behovene for forskjellige typer miljøer.
Besøk våre Coral-sider

Tessera, Westbond og Flotex teppefliser

Tessera tilbyr tiltalende og slitesterke knyttede teppefliser i forskjellige luvsammensetninger og -strukturer, og med en design som gir helt spesielle fordeler med tanke på estetikk og ytelse.
Westbond-kolleksjonen er laget med "fusion bonding"-teknikken. Hver knyttet enhet er individuell, og fordi en stor andel av garnet er i sliteflaten, får du en vakker og fyldig velurteppeflis som gir et flott, sømløst utseende.

Flotex Linear Stratus
Allura

Allura

Forbos Allura-kolleksjon representerer det ypperste innen naturtro og abstrakt design og er skapt ved hjelp av topp moderne produksjonsteknikker og -prosesser som gir designvinylfliser et ekte og naturtro materialuttrykk.
Allura produseres og designes i Europa og byr på iøynefallende design, uovertruffen ytelse og bærekraftige egenskaper.

Klikk for å gå til Allura

Eternal prosjektvinyl

Kaster du et nærmere blikk på Forbos vinylkolleksjon
Eternal, vil du mer enn noen gang tidligere se en perfekt kombinasjon av moderne design i en solid, holdbar og velegnet serie – uansett bruksområde.
Kolleksjonen byr på en balansert serie av tre-, stein- og abstrakte mønstre side om side med en omfattende, moderne fargepalett som garantert vil gjøre interiøret komplett.
Klikk for å gå til Eternal

Eternal