Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Fargens betydning i kontormiljøet

Hvilke farger du velger på kontoret, kan ha stor påvirkning på kundene dine og andre besøkende. Denne påvirkningen er ubevisst og instinktiv og skaper enten et godt eller et dårlig inntrykk av virksomheten din.

Du bør bruke forskjellige farger på kontoret, avhengig av typen virksomhet som utføres der. Din image slår mot de besøkende idet døren åpnes, og de gjør sine vurderinger. Med riktig fargevalg på kontoret kan du være sikker på at disse er positive.

Generelle kontorområder
For generelle kontorområder er det viktig at du forstår budskapet i fargene du velger, slik at du oppnår ønsket effekt.

Blå- og gråtoner gir en beroligende atmosfære, men med for mye av disse fargene, kan du risikere at produktiviteten blir lavere. Et lite innslag av rødt, oransje eller gult et sted i området gir økt energiflyt og høyere produktivitet.

For mye rødt kan bidra til aggresjon og sinne, for mye oransje eller ferskenfarge vil skape en sosial og pratsom atmosfære, mens for mye gult fremkaller engstelse og stress hos noen.

Kurs- og undervisningsrom
Lyse og middels mørke nyanser av turkis, fargen for kreativitet og kommunikasjon, passer godt på veggene i undervisningsrom.
Turkis bidrar til å roe nervene til foredragsholdere og er en god farge for undervisning. Informasjon som deles ut på gulfarget papir, bidrar til at mottakerne husker det de leser.
Litt gult foran kursdeltakerne, enten på veggen eller bak kateteret, bidrar til at de husker det du lærer dem.

kilde: http://www.empower-yourself-with-color-psychology.com/office-colors.html

UK_ Mix Glacier_1180x664_office