Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Fellesområder og kontorer

Forbos gulvbelegg gir mulighet for å flytte rundt og renovere innenfor et stramt budsjett, enten det gjelder åpne kontorlandskap, møterom eller alt imellom, uten at det går på bekostning av estetikk og design. Du får et pent resultat med lyddemping samt et hyggelig arbeidsmiljø, uansett om du bruker teppefliser, designvinylfliser eller Flotex.

Flotex linear stratus and cirrus combined
Tessera

Teppefliser

Dagens moderne kontormiljøer med åpne landskaper er designet for og assosieres med fleksibilitet, med tanke på hyppige endringer i utformingen. Et modulgulvsystem, slik som teppefliser, kan raskt tilpasses til endrede behov og dermed gi lavere renoveringskostnader og større designfleksibilitet.
Click here to go to carpet tiles

Flotex

Med over 70 millioner fibre per m² er Flotex sklihemmende ved både våte og tørre forhold, i likhet med gekkoen, som har føtter dekt av tusenvis av ørsmå hår og dermed kan klatre uten å skli. I tillegg absorberer Flotex lyd og har teppets lyddempende funksjon.

Flotex-fibrene er fleksible og komfortable under foten og har i likhet med mose og bambus, en tetthet, design og styrke som gjør at de gjenopptar sin opprinnelige form. En slik styrke gir et robust gulv med en overflate som er usedvanlig slitesterkt, ikke minst mot rullestoler.
Klikk for å gå til Flotex

Flotex Linear Cirrus
Allura Flex

Allura

Forbos Allura-kolleksjon representerer det ypperste innen naturtro og abstrakt design og er skapt ved hjelp av topp moderne produksjonsteknikker og -prosesser som gir designvinylfliser et ekte og naturtro materialuttrykk.
Allura produseres og designes i Europa og byr på iøynefallende design, uovertruffen ytelse og bærekraftige egenskaper.
Klikk for å gå til Allura