Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gulv for elektronikkindustrien

Hovedformålet med kontrolltiltakene i ESD-beskyttede områder (EPA) er å oppnå lavere generering av elektrostatisk utladning. I områder for elektronikkmontering og i blant annet mekatronikk- og datasentre er riktig gulv helt avgjørende. Det riktige gulvet leder ikke bare bort elektrostatiske utladninger fra personale og utstyr, men reduserer også genereringen av utladninger der de oppstår, i grensesnittet mellom skosålene og gulvet.
Samme gode ledningsevne gjennom hele gulvets levetid
Den unike oppbyggingen av Colorex SD/EC, som er helt fri for flyktige antistatiske kjemikalier, sørger for at gulvets ledende egenskaper er permanente og stabile gjennom hele levetiden, helt uavhengig av fuktighet og temperatur.
Vi garanterer mer enn bare motstandsdyktighet
Forbo Flooring garanterer høyeste sikkerhet. Vi måler den elektriske motstanden til hvert enkelt produserte parti av Colorex SD/EC, og på forespørsel leverer vi en testrapport der resultatene av målingene fremkommer tydelig.
Generering av lav kroppsspenning
Det er et kjent faktum at alle kan akkumulere elektrostatisk utladning bare ved enkel bevegelse eller gange. Ved bruk av riktig type ESD-sko ledes imidlertid disse utladningene trygt bort gjennom det tette nettverket av ledende årer i Colorex SD/EC.

Colorex
Colorex

Colorex

Beskytte teknologien din
Colorex er et avansert teknisk gulvsystem som er beregnet spesielt for å kontrollere statisk elektrisitet i sensitive områder som cleanroom, operasjonssaler og elektronikkbransjen.
Colorex har en rekke bruksområder. Det kan installeres ved helliming direkte på et undergulv eller festes med bindemiddel til opphøyde gulvpaneler. Det kan også legges som en del av et system for løstliggende fliser.
Colorex fås med tre typer ledningsevne – Highperformance, Performance og Standard. Den løstliggende, sklisikre utgaven (R11 Plus) gjør den omfattende, høyteknologiske Colorex-løsningen komplett.
klikk for å gå til Colorex