Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Ultimate gulvløsninger for offentlige miljøer

Hvilken opplevelse de besøkende får ved et fritidsanlegg, handler om så mye mer enn bare aktivitetene de kan drive med mens de er der. Innvirkningen interiøret har på den generelle stemningen, spiller en avgjørende rolle for at de skal få den ultimate besøksopplevelsen.
Forbos produktportefølje gjør det enkelt for deg å velge det gulvet som slår an den perfekte tonen for stedet, helt fra førsteinntrykket de besøkende får når de går inn i bygningen, og hele veien til de ankommer spisestedet eller butikken.

1119525_small_p18-A
Allura Premium

Allura

Allura
Forbos Allura-kolleksjon representerer det ypperste innen naturtro og abstrakt design og er skapt ved hjelp av topp moderne produksjonsteknikker og -prosesser som gir designvinylfliser et ekte og naturtro materialuttrykk.
Allura produseres og designes i Europa og byr på iøynefallende design, uovertruffen ytelse og bærekraftige egenskaper.
Klikk for å gå til Allura

Flotex

Med over 70 millioner fibre per m² er Flotex sklihemmende ved både våte og tørre forhold, i likhet med gekkoen, som har føtter dekt av tusenvis av ørsmå hår og dermed kan klatre uten å skli. I tillegg absorberer Flotex lyd og har teppets lyddempende funksjon.

Flotex-fibrene er fleksible og komfortable under foten og har i likhet med mose og bambus, en tetthet, design og styrke som gjør at de gjenopptar sin opprinnelige form. En slik styrke gir et robust gulv med en overflate som er usedvanlig slitesterkt, ikke minst mot rullestoler.
Klikk for å gå til Flotex

Flotex Linear Cirrus
Marmoleum Leeds City Museum

Marmoleum

Vår bærekraftige gulvløsning Marmoleum har et vell av fargealternativer og overlegen ripe- og slitasjebestandighet. Og skulle det likevel oppstå overflateskader, er det mulig å reparere dem.
Klikk for å gå til Marmoleum