Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gjør det personlig

Med vår usedvanlig fleksible og avanserte, teknikk for digitaltrykk har vi gjort det mulig å skape skreddersydde designer for gulvbelegg i vinyl og tekstil, velegnet for opplæringsmiljøer.
Det er så å si ingen grenser for hva som er mulig å oppnå med estetisk design, farger og intrikate detaljer.

1119525_small_p18-A
Bespoke digital print project vinyl

Vinyl med digitaltrykk

Vinyl med digitaltrykk
Skreddersydde digitaltrykk er en banebrytende teknikk som gir enestående mulighet til å skape unike gulvdesigner som blir innredningens blikkfang.
Velg blant tusenvis av lisensierte bilder som er klare for å reproduseres, eller design ditt eget gulv. Med 6 farger og 600 dpi (høy oppløsning) gir vår digitaltrykketeknikk sylskarpe og levende bilder, uavhengig av designens type, størrelse, skala eller kompleksitet.

Flotex Vision

Flotex Vision tilbyr et uendelig antall designalternativer, fra abstrakte designer med et intrikat fargespekter til naturtro bilder av naturmaterialer som gress, sand og vann. Man kan hente inn naturen ved å lage en steinstrand eller en kløvereng, og med 3D-effekter eller "trompe l‘oeil"-designer kan man oppnå fantastiske effekter på gulvet.
Besøk vår Flotex Vision-nettside og se designene

Flotex Vision
Marmoleum meets Mendini Aquajet

Aquajet

Aquajet vannskjæringsteknologi gir deg mulighet til å gjenskape de mest intrikate former og åpner for ustoppelig kreativitet. Du kan skape ditt eget gulv, enten ved hjelp av standardmodeller eller ved å bruke din egen design. Et tematisk gulv, et kunstverk, en firmalogo – mulighetene er uendelige. Du kan velge dine egne farger fra Marmoleum-serien for hver standard Aquajet-modell
Se Aquajet-alternativer

Coral Logo

• Glimrende visuell kvalitet og klare farger
• Perfekt for intrikate mønstre med flere farger
• Du kan velge blant alle standardfargene som vises nedenfor
• Pantone- og RAL-farger kan matches
• Ligger flatt mot gulvet og forårsaker mindre snubling, takket være kraftig bakstykke i vinyl

Matten med trykt logo fås i 7 standard mattestørrelser (størrelser med kanter): 55x90, 105x155, 105x300, 155x205, 155x300, 205x205 og 205x300 (cm), samt i spesialstørrelser som er opptil 200 cm brede og 600 cm lange (størrelser uten kanter).
Hvis du vil ha mer informasjon om bestilling av Coral Logo-matter, kan du kontakte oss.
Klikk for å gå til Coral Logo

Coral logo