Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Sikkerhet i høysetet

I omsorgsboliger og sykehjem er sklisikkerhet en ytterst viktig faktor på steder der vann og søl kan gjøre det utrygt å gå. For beboerne er det en trygghet å vite at de kan bruke baderomsfasilitetene uten bekymringer for å skli.

1156277_small_242
wetroom

Våtromsgulv

Denne moderne, organiske designen med et nytt og unikt mønsterpreg er utformet for barfotområder (og for sko med myke såler). Et fleksibelt produkt som enkelt kan monteres i henhold til de spesifikke kravene for våtromssektoren. Den rene og moderne kolleksjonen oppfyller kravene til hygiene og estetikk for bruksområder som baderom og bassengarealer.
Spesifikasjoner:
Klasse C, R10, ESb, TRRL ≥ 36, Rz ≥ 20

Klikk for å gå til våtromsgulv

Step sklihemmende glv

Forbos Step sklihemmende vinyl kan brukes alle steder der folk arbeider, lærer, leker eller utfører sitt daglige virke, fordi sklisikkerhet er en viktig faktor ved utforming av trygge arbeids-, bo- og offentlige miljøer.
Den nye Forbo Step-kolleksjonen kombinerer enestående sklibestandige egenskaper med differensiert estetikk og, med bruken av nye "Step Crystals", tilbyr kolleksjonen et rent og friskt utseende samt enklere rengjøring og vedlikehold.

Klikk for å gå til Step sikkerhetsvinyl

Safety flooring