Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

WEBINAR SIRKULARITET I GULV

Løser den sirkulære utfordringen

I vårt nyeste Forbo Flooring Systems webinar diskuterte ekspertene Jane Gardner og Julie Chaminade utfordringene med den sirkulære økonomien for gulvindustrien.

Webinar Løser den sirkulære utfordringen

Gratis webinar Løse den sirkulære utfordringen

Hvordan vil fremtiden for sirkulær gulv se ut? Hvilke verktøy og løsninger kan byggeiere og spesifikasjonspersoner forvente når produktene deres når slutten av levetiden? Med to viktige påvirkere i gulvbransjen vil vi avsløre de neste trinnene du kan forvente for hvordan gulvindustrien, og potensielt byggesektoren, vil takle de daglige utfordringene i den sirkulære økonomien.

Jane Gardner, administrerende direktør ved ERFMI (European Resilient Flooring Manufacturers’ Institute), gir et fremtidsperspektiv på hva som skjer på global skala og dele ERFMIs visjon om hvordan den sirkulære utfordringen skal løses. Med Frankrike i spissen, vil Julie Chaminade, administrerende direktør i Kaléi, den franske profesjonelle foreningen som representerer tekniske og dekorative belegg, fremheve deres viktigste takeaways så langt, så vel som de neste utfordringene de står overfor.Sirkulær økonomi

Se webinar her:

Om Jane Gardner

Jane Gardner er administrerende direktør for ERFMI, European Resilient Flooring Institute, og representerer som sådan interessen til 17 produsenter og distributører av elastiske gulvbelegg i Europa.

Som en del av sin rolle er Jane aktivt involvert i standardisering og er konvenor for WG 7 elastiske gulvbelegg innenfor CEN TC 134 og styreleder for ISO TC 219 tekstil-, elastiske og laminerte gulvbelegg. Jane er aktivt involvert i Circular Plastics Alliance, en allianse opprettet av EU-kommisjonen med mål om å oppnå opptak av 10 millioner tonn resirkulert plast i nye produkter på EU-markedet innen 2025. ERFMI har undertegnet denne alliansen.

Før hun begynte i ERFMI, jobbet Jane i 14 år for Axion, et UK-basert konsulentselskap for ressurseffektivitet. Arbeidet hennes fokuserte på innsamling og resirkulering av elastiske gulvbelegg og tepper, samt andre byggeprodukter av plast. Jane brenner for utviklingen av en sirkulær økonomi for gulvbelegg i Europa.

FØLG JANE PÅ LINKEDIN

Webinar | Jane Gardner

Om Julie Chaminade

Julie Chaminade er administrerende direktør for Kaléi, den franske profesjonelle foreningen som representerer tekniske og dekorative belegg. Alle produsenter av elastiske gulv som er aktive på det franske markedet er medlemmer av denne foreningen.

Med mer enn tjue år som leder av Kaléi og hennes tidligere erfaring innen EuPC, den europeiske organisasjonen for plastomformere, har Julie utviklet stor innsikt i institusjonelle forhold samt et stort antall nøkkelkontakter.

Ved siden av hovedaktiviteten sin, driver hun RFS, nettverket av treningssentre involvert med gulvbelegg.

FØLG JULIE PÅ LINKEDIN

Webinar | Julie Chaminade

Gikk du glipp av et av våre tidligere webinarer?