Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinar DESIGNTRENDER

Bygg- og designtrender i 2023

Forbo Flooring Systems arrangerte et webinar tirsdag 24. januar 2023, der trendekspertene Christoph Brach og Thomas Eurlings diskuterte de siste og kommende trendene innen bygg og design.

Webinar om designtrender 2023 | Forbo Flooring Systems | bilde med tillatelse fra Raw Color

Gratis webinar om bygg- og designtrender i 2023

Hvilke globale designtrender kan du forvente i 2023? Vi viser deg de viktigste trendene i dette eksklusive webinaret med fantastiske bilder.

Gjestetaler Christoph Brach er medgründer av designstudioet Raw Color. Han er en produktdesigner som viser en moderne tilnærming til hvordan farger påvirker omgivelsene våre og har en sterk undersøkende holdning til bærekraftige fargestoffer og materialer.

Thomas Eurlings, selvstendig produkt- og interiørdesigner og senior vinyldesigner hos Forbo Flooring Systems, gir en sniktitt på vår nyeste trendrapport, som diskuterer den nye tankegangen og utviklingen innen bærekraft, men også hvordan dette kan brukes i byggmiljøet og våre gulvprodukter.

Start året ved å ta et dypdykk inn i de relevante 2023-trendene i verden av bygg- og interiørdesign.

Allura Flex 1506 taupe sand + 9017 fox orange

Se webinaret her:

Om Christoph Brach/Raw Color

Raw Color, grunnlagt av designerne Christoph Brach og Daniera ter Haar, har en unik forståelse av hvordan man bruker farger i design. Ved å jobbe på tvers av disipliner, blande grafikk, fotografi og produktdesign, hjelper Raw Color bedrifter med å utvikle verktøyene de trenger for å ta en posisjon for nær og fjern fremtid. Studioarbeidet reflekterer en sofistikert behandling av materiale, legemliggjort gjennom forskning og eksperimenter for å bygge et visuelt språk.

Studioet er basert i Eindhoven (NL) og har internasjonale kunder inkludert Adidas, Dutch Invertuals, Ikea, Kvadrat, Nanimarquina, Sancal og Samsung. Verkene er inkludert i samlingene til Cooper Hewitt Museum, Stedelijk Museum Amsterdam og TextielMuseum (NL).

MER OM RAW COLOR
FØLG RAW COLOR PÅ INSTAGRAM

Christoph Brach | foto med tillatelse av Christoph Brach/Raw Color

Om Thomas Eurlings

Thomas Eurlings har jobbet som Senior vinyldesigner hos Forbo Flooring Systems siden 2012. Her har han jobbet med kolleksjoner som Allura (LVT) og Eternal (vinyl-banevare) og er ansvarlig for flere Forbo Flooring-trendpublikasjoner, som den årlige trendrapporten og det nye trendfargeutvalget 'Mood of the Season', sammen med designerkollega Marijke Griffioen.

Som grunnlegger av ThomasE, et internasjonalt operativt kreativt studio basert i Amsterdam, designer Thomas komplett interiør samt interiørprodukter og smykker. Interiørproduktene varierer mellom skreddersydde og hyllevarer. Det samme gjelder de fleste smykkekolleksjonene laget av ThomasE. Foruten sine egne design, konsulterer Eurlings ulike selskaper om deres kreative utfordringer. Dette arbeidet inkluderer rådgivning og konsulentarbeid samt langsiktig engasjement som kreativ leder.

MER OM THOMAS
FØLG THOMAS PÅ INSTAGRAM

Thomas Eurlings | bilde med tillatelse av Thomas Eurlings

Gikk du glipp av et av våre tidligere webinarer?