Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinar DESIGN TRENDS

Bygg- og designtrender i 2022

I vårt siste Forbo Flooring Systems-webinar diskuterte trendekspertene Jan Agelink og Dorothé Kessels de siste og kommende trendene innen bygg og design.

Webinar Design Trends

Webinar Bygg- og designtrender i 2022

For arkitekter og designere er det viktig å holde fingeren på pulsen på de siste trendene innen bygg og design. Grundig kunnskap og forståelse av disse trendene er avgjørende for suksessen til enhver designer. Forbo Flooring Systems forstår viktigheten av å tilby de mest moderne gulvdesignene på markedet basert på disse siste trendene.

I dette eksklusive webinaret vil vi utforske hvordan trender identifiseres og legge ut nøkkeltrendene for 2022 basert på analyse av globale og lokale trender med bruk av imponerende visuelle elementer. Den vil også demonstrere hvordan disse trendene er inkorporert i gulvløsninger som snart kommer til deg.

I samarbeid med trendprongonstør Jan Agelink gir webinaret et objektivt innblikk i trender og relaterer til Forbo Flooring.

Start året på riktig måte ved å ta et dypdykk i relevante 2022-trender innen bygningsmiljø og interiørdesign.

Webinar design trends 2022

Se vårt webinar

Om Jan Agelink

Jan Agelink har jobbet som trendprognostør siden 1994. Han kombinerer en klar analyse av globale og lokale trender med et talent for å velge fantastiske bilder. Hans syn på fremtiden er verdifullt for bransjer som mote, livsstil, design, helse, interiør, detaljhandel og mat.

Jan kobler sammen trender fra de seks 'store driverne' i vår verden - teknologi, kunst og kultur, demografi, økonomi, politikk, økologi - og gjør dem tankevekkende. Han gir også råd til internasjonale merkevarer og selskaper med konsepter som kobler merkeverdier med relevante sosiokulturelle trender.

MER OM JAN AGELINK
FØLG JAN PÅ INSTAGRAM

Webinar Design Trends | Jan Agelink, trend forecaster & design director

Om Dorothé Kessels

Dorothé Kessels er direktør for Global Design hos Forbo Flooring Systems. Før hun begynte i Forbo i 2005, var Dorothé partner i Amsterdam Design Associates og fikk internasjonal erfaring i utvikling av overflatedesign og fargekolleksjoner for veggkledning, tekstiler og malingsindustrien.

Etter å ha uteksaminert fra Design Academy i Eindhoven, fikk hun sine første frilansaktiviteter i Asia, hvor Dorothé innså at interaksjon med sluttforbrukere og oversettelse av lokale eller kulturelle krav er avgjørende for god design. Hos Forbo Flooring er design nøkkeldifferensiatoren for suksess og er solid forankret i bedriftens visjon.

FØLG DOROTHÉ PÅ LINKEDIN

Webinar Design Trends | Dorothé Kessels, Director Global Design

Gikk du glipp av et av våre tidligere webinarer?