Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Floors created by

Mac Stopa

Denne Created by-kolleksjonen er inspirert av Mac Stopas erfaringer, observasjoner og fascinasjoner innen ulike designfelt. I samarbeid med Forbo Flooring ble ideene hans visualisert ved hjelp av høyoppløselig trykkteknikker.

Created by Mac Stopa

Mac Stopa

Unikt visuelt partnerskap

"Som arkitekt, interiørdesigner og designer av overføringsformer er denne kolleksjonen inspirert av mine erfaringer, observasjoner og fascinasjoner hentet fra en rekke designfelt. Disse ideene har blitt visualisert i samarbeid med Forbo Flooring gjennom digital utskrift i høy oppløsning både på tekstil- og vinylsubstrater. Hver enkelt gir sine unike egenskaper til bildene mine.

Jeg har basert kolleksjonen på ideen om arkitektonisk modularitet og ønsket om å organisere rommet rundt oss på en arkitektonisk måte. Dette realiseres gjennom bruk av repeterende geometriske former, som sekskanter, trapeser eller flettede strukturer som danner bunnen av kolleksjonen. Min erfaring innen interiørdesign har inspirert meg til å kombinere disse strukturene med teksturene til klassiske interiørmaterialer som tre, tekstiler, metall og lær."

Flotex by Mac Stopa_360005F

"Når jeg designer liker jeg å eksperimentere, jeg observerer naturens skjønnhet og de fysiske fenomenene som omgir oss. Dette blir ofte inspirasjon for nye prosjekter. En unik kunstnerisk tolkning."

Eternal by Mac Stopa_braided

Geometriske former og ny teknologi

"Som designer av industrielle former er jeg fascinert av organiske strukturer, men også nye teknologier knyttet til 3D-printing. Ved å kombinere disse elementene med de geometriske formene oppnår designene jeg har laget en kvalitet av mykhet og tredimensjonalitet.

Gjennom kolleksjonen er det et tilbakevendende tema basert på de variable fargene til tilstøtende modulære former. I naturen er dette assosiert med brytning og absorpsjon av lysrefleksjoner. Jeg har brukt det som et designverktøy, og gir hvert mønster dimensjon og subtilitet som, kombinert med den tradisjonelle kjennskapen til modulært mønster, skaper en spennende blanding av klassisk form og teknologi fra det 21. århundre."

Design

Blomster

Blomster er geometrisk, men tilsynelatende organisk, og kombinerer elementer som både utfordrer og beroliger oss på en måte som provoserer til ettertanke og diskusjon og visker ut rommet mellom natur og design.

Eternal by Mac Stopa_knit
Flotex & Eternal by Mac Stopa_metal plate_metal weave

Trapes

Mekaniske og repeterende trapesformer blander seg med gjenkjennelige materialoverflater, hver og en leker med dimensjon og formoppfatning innenfor mønstrenes kontekst.

Flettet

I sammenligning til den tradisjonelle strukturen til en vevd form, overskrider det flettede mønster det vanlige ved å bruke en rekke spennende og uvanlige teksturer.

Eternal & Flotex by Mac Stopa_jeans grey XS_jeans blue
Flotex by Mac Stopa_blue anemone_Flotex Naturals_shaded oak

Sekskant

En tilsynelatende bisarr synergi av konvensjonell form med en uventet vri, er sekskant-mønsteret både nysgjerrig og merkelig overbevisende på en unikt inspirert måte.

Forskjellige gulvprodukter

Digital utskrift med høy oppløsning

Med over 20 års erfaring innen høyoppløselig digital utskrift, tilbyr Forbo Flooring Systems deg en rekke gulvbelegg av høy kvalitet, skreddersydd til dine behov. Uansett segment eller bruksområde, vil Mac Stopas kreasjoner gi gulvet liv!

Mer informasjon og en fullstendig oversikt over kolleksjonene finner du på disse nettsidene:
Flotex created by Mac Stopa
Vinyl created by Mac Stopa

Slik bestiller du gulvet ditt

Velg gulvet som er best egnet for prosjektet ditt: varmen og komforten til Flotex-tekstil eller den ekstreme motstanden til Eternal Compact heterogen vinyl. Created by Mac Stopa Flotex- og Eternal-kolleksjonene tilbyr forskjellige design.

For å bestille ditt Mac Stopa-gulv som et Flotex-gulv, bruk fargekoden fra Flotex-designene og legg til en "F". Så med 360010F bestiller du design Flower i fargen flanell i Flotex.
For å bestille gulvet ditt som et Eternal-gulv, bruk fargekoden fra Eternal-designene og legg til en "E". Så med 360010E bestiller du design Flower i fargen flanell i Eternal.

Flotex flokket gulv

Flotex er et unikt tekstilgulv som kombinerer de slitesterke egenskapene til et elastisk gulv med kvaliteten, varmen og komforten til et teppe. Dette er et resultat av 80 millioner nylon 6.6. fibre per m2 og den ugjennomtrengelige polstrede baksiden.
Mer informasjon om Flotex-gulvbelegg

Flotex flokket gulv
Eternal design vinyl

Eternal design vinyl

Eternal er et heterogent vinylgulvbelegg av høy kvalitet som er laget for å fungere på tvers av en lang rekke bruksområder. Den balanserte konstruksjonen gir den laveste restinnrykk og PUR Pearl-finishen gir den beste beskyttelsen mot slitasje og riper.

Den varierte paletten av farger og design gir muligheten til å skape enhver ønsket atmosfære i alle rom. For hvert øyeblikk av dagen tilbyr Eternal den ideelle løsningen: på jobb, skole og treningsstudio.Mer informasjon om Eternal design vinyl

Salone del Mobile

Mac Stopa floors i det virkelige liv

De vakre designene laget av Mac Stopa er utstilt på Interni under Salone del Mobile. Den 60. utgaven av designutstillingen var på plass fra 7. til 12. juni i Milano. Forbo Flooring-designteam og Mac Stopa har jobbet sammen for å skape et fantastisk stativdesign, som viser frem både Flotex- og vinylgulv. Under dette arrangementet kunne man oppleve hvordan Forbos digitale trykkteknikker danner det ideelle grunnlaget for fancy og unike gulvdesign som Mac Stopa.

Flotex by Mac Stopa_tweed
Flotex Created by Starck

Flere designergulv

Forbo samarbeider jevnlig med anerkjente designere for å lage iøynefallende digitalt trykte gulvdesign. Under navnet Created by ble det laget unike kolleksjoner med designerne Phillipe Starck, Tibor Reich, Ettore Sottsass og José Medina Galeote.

Ta en titt på nettsiden vår og bli inspirert!
Flotex Created by
Vinyl Created by

Brosjyre