Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex by Starck – Unike egenskaper

I den nye gulvkolleksjonen Flotex by Starck er en høy grad av design kombinert med gulvmaterialets unike egenskaper, som kombinerer det beste fra to verdener – komfort og holdbarhet.

Flotex Starck Fortex Gold

Med Flotex får du et gulv som er like lyddempende og mykt å gå på som et tekstilgulv. At det dessuten er lett å holde rent, tåler smuss og flekker og har en uovertruffen slitestyrke, gjør Flotex perfekt for kontoret, hotellet, restauranten, butikken – ja, i alle miljøer der det stilles høye krav til holdbarhet og design.

Les om Flotex by Starcks inspirerende design

Flotex Flokkulert Vinyl – Konstruksjon

Unik konstruksjon

Flotex består av ca. 80 millioner mikroskopiske nylonfibrer som gjør gulvet slitesterkt og motstandsdyktig mot både vann, smuss og flekker. Den digitale trykkteknologien med vannbaserte farger i høy oppløsning, sammen med den tette fiberoverflaten, gir en unik gjengivelse av Starcks uttrykksfulle mønstre.

Les mer om konstruksjonen

Flotex by Starck

Bedre akustikk og arbeidsmiljø

På dagens aktivitetsbaserte arbeidsplasser spiller akustikk en viktig rolle både for følelsen av velvære og forutsetningene for å jobbe effektivt.

Flotex har svært gode lyddempende egenskaper – et gulv som er perfekt for å skape harmoni i både mindre kontormiljøer og større områder i offentlige miljøer.

Les mer om akustikk og arbeidsmiljø

Kaffeflekk Flotex

Holdbart og økonomisk

Flotex er opptil seks ganger mer slitesterkt sammenlignet med tekstiltepper. Gulvet er lett å rengjøre og holde rent, noe som gir god økonomisk rengjøring. Fibrene i Flotex frigjør lett smuss, og flekker rengjøres enkelt med vann og vanlig rengjøringsmiddel. Dessuten er baksiden vanntett og tåler både dampvask og maskinvask.

Les mer om slitestyrke og økonomisk rengjøring

Flotex by Starck – Twilight

Inspirerende design

Flotex by Starck er basert på tre designtemaer: Vortex, Artist og Twilight, med unike mønstre som spiller på skala og overganger. Du har selvfølgelig fritt spillerom til å skape dine egne unike kombinasjoner og uttrykk med en rekke forskjellige mønstre og fargevalg.

Les om Flotex by Starcks inspirerende design