Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som ønsker å dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Sertifiseringen involverer grundig vurdering av en rekke miljøkriterier, inkludert energiforbruk, avfallshåndtering, transport, innkjøp og sosialt ansvar.

Les mer om Miljøfyrtårn


Resertifisert som miljøfyrtårn i 2023

Forbo Flooring kunngjør stolt at vi har blitt resertifisert som Miljøfyrtårn i 2023. Denne prestisjefylte anerkjennelsen reflekterer Forbos engasjement for bærekraft og miljøvennlighet. Forbo har gjennomgått en grundig revisjon og implementert bærekraftige tiltak for å møte Miljøfyrtårn-standardene. Dette er et resultat av dedikasjon og innsats for å integrere bærekraft i alle aspekter av vår virksomhet. Vi forplikter oss til å fortsette å utforske nye måter å redusere vår miljøpåvirkning på og styrke vårt samfunnsansvar.

Vi er stolte over å være Miljøfyrtårn, og håper vi kan inspirere enda flere virksomheter til grønn omstilling!

Miljøfyrtårn sertifisert web bilde

Årets Miljøfyrtårn 2019

Dette er en anerkjennelse for det arbeidet vi gjør rundt bærekraft og vi er utrolig stolte over å ha fått en slik pris.

Vi søker hele tiden å forbedre oss på alle områder innen bærekraft og med FNs bærekraftsmål og idebankene til Miljøfyrtårn har vi oppnådd en god struktur for vårt arbeid. Vi jobber daglig med å motivere andre bedrifter til å bli Miljøfyrtårn da vi ser hvilken verdi dette har for oss. Vi lover å fortsette vår innsats for dette viktige området og håper å kunne inspirere andre til å gjøre det samme!

Vinnerne av årets miljøfyrtårn 2019
Jobber for å trekke resten av bransjen i grønn retning

Årets miljøfyrtårn 2019