Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

FAQ - Bruk og vedlikehold

Våre svært holdbare og formålstjenlige løsninger gjør at gulvene våre varer lenge og er enkle å vedlikeholde. På denne FAQ-siden vil du finne informasjon om bærekraftig bruk og vedlikehold av våre gulvløsninger. Hvis du ikke finner det du leter etter, nøl ikke med å kontakte oss for ytterligere hjelp.


Hvordan presterer produktene deres etter installasjon under utfordrende forhold? Vil de vare i mer enn 10 år?

Dette avhenger selvfølgelig av materialet og bruken (trafikkbelastning) av produktet. Vi har høyt avanserte beleggssystemer for å redusere behovet for rengjøring og vedlikehold og gjøre gulvet mer holdbart. Våre rådgivere vil alltid foreslå riktig produkt på riktig sted. Dette betyr i gjennomsnitt at gulvbeleggene våre vil vare godt over 10 år, selv 20 eller 30 år når du vurderer linoleum eller vinylgulv.

For en inngangsmatte er det klokt å bytte den ut hvert 5., 7. til 10. år, basert på bruk, klima og mengden av bruk (trafikkbelastning). Dette byttet er vel verdt pengene da en god inngangsmatte holder resten av bygningen og gulvbelegget rent og beskytter det mot slitasje.

Tilbyr dere lav-VOC lim for installasjon?

Ja, det gjør vi. Eurocol er en del av Forbo Flooring Systems-divisjonen og tilbyr alle slags gulvløsninger når det gjelder installasjon av gulvet, fra raske installasjoner til grønne installasjoner. Eurocols gulvlim er nå alle vannbaserte og lavemitterende, hvor noen er ekstremt lavemitterende.

Hvordan garanterer dere at gulvene dere tilbyr er trygge å bruke?

Forbo Flooring er en av de få selskapene som gir informasjon om helsepåvirkningen av hver enkelt av produktene våre. Du kan finne detaljert informasjon om EPD-produktdataarket som følger med hvert gulv. Du kan finne mer informasjon om EPD-er her.

Uansett hvilket produkt du velger, er alle Forbo-gulv frie for giftstoffer og ftalater. Dette er en del av vårt engasjement for å sikre at folk trygt kan bruke våre gulv i mange år fremover.