Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Våre bærekraftige idealer

Med tanke på helse og hva vi kan gjøre for alle som jobber, møtes og bor på gulvene våre, jobber vi for å tilby gulvløsninger som gir et trygt og hygienisk miljø. Forbos filosofi er basert på tre prinsipper: "Helse og sikkerhet", "Helse og hygiene" samt "Helse og velvære".

CHO full logo

Helse

Helse betyr et trygt, rent og komfortabelt miljø både hjemme og på arbeidsplassen. Men helse er mye mer: Det er avgjørende for hvordan du lever.
Med gulvløsningene våre ønsker vi å bidra positivt til helse og velvære i ditt miljø. Derfor er Forbos engasjement for bærekraft også et engasjement for din helse.

Health

Helse & sikkerhet

Et trygt innemiljø har gulv uten farlige stoffer med lavt utslipp som overholder alle internasjonale standarder. I tillegg skal et trygt gulv være utformet for å forhindre ulykker, veilede synshemmede, virke betryggende på demenspasienter og skape et trygt miljø i renromsmiljøer og operasjonssaler.

CHO primairy school freestanding

Helse & hygiene

Hygieniske gulvløsninger er utformet for enkel rengjøring, kontrollerer fint støv i ett miljø og forhindrer allergier i et annet. Hygieniske gulvløsninger er spesiallaget til formålet, det være seg et høyteknologisk renrom med sensitivt utstyr, en helseinstitusjon med fokus på infeksjonskontroll eller en barnehage der gulvene brukes til lek og spill. For ikke å glemme det som kanskje er viktigst av alt: gode gulvsystemer for inngangsparti som forhindrer at smuss og støv i det hele tatt kommer inn i bygningen.

CHO Hygiene freestanding

Helse & velvære

Man kan oppnå velvære og komfort ved å kontrollere faktorene som stimulerer sansene i innemiljøet. Dermed kan gulv bidra til den akustiske kvaliteten, spille en rolle for varmekomforten i rommet og forsterke de tilgjengelige naturlige lyskildene, og i tillegg kan naturlige materialer bidra til å beskytte miljøet og redusere stress. Ved hjelp av farger og design kan gulv skape atmosfæren av et innemiljø og få folk til å føle seg avslappet og komfortable eller levende og energiske. Fremfor alt mener vi at naturlige og bærekraftige materialer danner det beste grunnlaget for langsiktig helse og velvære.

CHO university freestanding