Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Retningslinje for informasjonskapsler - FloorVisualizer


Hva er informasjonskapsler?
Som det er vanlig med nesten alle profesjonelle nettsteder, bruker også dette Forbo-nettstedet informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små filer som lastes ned til datamaskinen din for å forbedre opplevelsen. Dette dokumentet beskriver hvilken informasjon de samler inn, hvordan de brukes og hvorfor det er nødvendig å lagre disse informasjonskapslene noen ganger og hvordan du kan forhindre at disse informasjonskapslene blir lagret. Dette kan imidlertid nedgradere eller "ødelegge" visse elementer i nettstedets funksjonalitet.

For mer generell informasjon om informasjonskapsler, se Wikipedia-artikkelen om HTTP-informasjonskapsler.

Ved siden av informasjonskapsler bruker Forbo også andre teknologier som er svært like informasjonskapsler, både når det gjelder deres funksjonalitet og deres formål. Slike teknologier er også ment når det i det følgende snakkes om informasjonskapsler.

Hvordan Forbo bruker informasjonskapsler
Forbo bruker informasjonskapsler av flere grunner, disse belyses nærmere her. Noen informasjonskapsler er absolutt nødvendige for å kunne garantere nettsidens funksjoner og ytelse. Andre informasjonskapsler tjener den anonyme analysen av bruksmønsteret, mens igjen andre skal gjøre det mulig å få vist innhold som er relevant for deg. Dersom du ikke er sikker på om du trenger visse informasjonskapsler eller ikke, så anbefaler vi at du aksepterer alle informasjonskapsler, da dette fører til den beste bruksopplevelsen.

Deaktivere informasjonskapsler
Den automatiske lagringen av informasjonskapsler kan forhindres ved å legge inn en tilsvarende indikasjon i informasjonskapsel-fanen, eller ved å endre dine nettleserinnstillinger. Du må imidlertid være oppmerksom på at informasjonskapsler har en innflytelse på hvordan dette og mange andre nettsteder fungerer. Med deaktiveringen av informasjonskapsler slår du av visse funksjoner og ytelser som dette nettstedet har. Derfor anbefales det at du ikke deaktiverer informasjonskapslene.


Informasjonskapslene til Forbo
I tabellen nedenfor finner du informasjon om alle sporings- og/eller marketingteknologier som brukes i våre nettsteder samt hvem som er ansvarlige for dem. Da de respektive ansvarlige – så fremt deres tilbud er integrert i Forbo sitt nettsted – til en viss grad selv kan sette informasjonskapsler og endre dem – behandles ikke de enkelte informasjonskapslene her i det følgende, her beskrives derimot teknologier og bruk som delvis griper tilbake på flere forskjellige informasjonskapsler. Dersom du ønsker informasjon om de enkelte informasjonskapslene som er satt inn, så kan du henvende deg via e-post til dataprivacy@forbo.com.

Informasjonskapsler i kategorien Essencial

er teknisk nødvendige, slik at du kan navigere på nettstedet og bruke dets funksjoner, for eksempel for å stille inn preferansene for personvern eller for å fylle ut skjemaer. Uten disse informasjonskapslene kan de ytelsene som du ber om via nettstedet ikke leveres på en tilfredsstillende måte. Informasjonskapsler av kategori Essencial settes også uten noe uttrykkelig samtykke fra din side. Så fremt det behandles personrelaterte data via de essensielle informasjonskapslene, har du en rett til å gjøre innsigelse iht. personvernerklæringen.

InformasjonskapselFunksjonAnsvarligGyldighet
JSESSIONIDDenne informasjonskapselen lagrer alle data under besøket ditt. Informasjonskapselen merker seg for eksempel et utvalg du har truffet, eller hvilken side du så på først.Veeuzesesjon

Informasjonskapsler som ikke er essensielle

samler informasjon om bruken av nettstedet, f.eks. hvilke sider som besøkes oftest og hvordan besøkere på nettstedet beveger seg. De skal hjelpe oss til å forbedre nettstedets brukervennlighet og dermed bruksopplevelsen. Samlet informasjon kan for eksempel være hvilken internettleser som brukes og operativsystemet, nettstedets domenenavn som du kom fra, antall besøk, gjennomsnittlig oppholdstid, sider som ble hentet opp.

InformasjonskapselFunksjonAnsvarligGyldighet
Google Tag ManagerTag Manager er et tool fra Google som gjør det lettere for foretak å føye til nettsted-tags og aktualisere dem, inkludert konverteringssporing, nettstedanalyse og remarketing uten at nettsted-koden må behandles.Google Inc.3 måneder
Google AnalyticsGoogle Analytics er en analyseplattform som brukes til å følge med på antall og type besøk på vårt nettsted og dets sider eller tilgangen på våre mobile applikasjoner og deres masker, samt bruksmønstre. På denne måten sikrer vi at alle deler av vårt nettsted og våre mobile applikasjoner fungerer som de skal. Denne teknologien skal stille anonyme, oppsamlede data til nett- og mobilbrukernes interaksjon med vårt nettsted eller med våre mobile applikasjoner til disposisjon.Google Inc.1 År

Ytterligere informasjon

For å oppnå en bedre og mer komfortabel bruk av nettsteder, anbefales det generelt å ikke deaktivere informasjonskapsler. Dersom du trenger ytterligere informasjon, så ta gjerne når som helst kontakt med os på communications@forbo.com.

Mars 2022