Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

tessera
mix

A Tessera Mix egy innovatív, modulszőnyeg, és minden alkalommal zökkenőmentes installálási megjelenést biztosít. Puha geometriai kialakítása ügyesen elrejti a tekercs éleit és az illesztési irányt, klasszikus modern megjelenést kölcsönözve.

A keverék egyesíti a hangot és az árnyékot egy szögletes keretben a többszörös szőnyeg építés szabályozott használatával, amely megkülönböztető, vonzó és nagyon komplementer padló megoldást eredményez. A keverék 15 modern színben kapható, kereskedelmi, vendéglátó ipari és közterületi használatra tervezve.

Termékek

Tessera Mix

Szőnyeg csempe felépítése

random lay. batchless

A Forbo Tessera véletlenszerű modulszőnyegeket úgy tervezték, hogy bármely irányba le lehessen őket rakni egy teljesen egyedi padlószerkezet elérése érdekében. A véletlenszerű fekvésű lapokat ügyesen úgy tervezték, hogy bármely irányban lehessen elhelyezni egy teljesen egyedi telepítés érdekében. A "batchless" tekercsek különböző termelési szállítmányai együtt használhatók egy létesítményben anélkül, hogy a látható kötegeltség szokásos veszélye lenne. A Tessera véletlenszerűen rakott modulszőnyegei lehetővé tették a fejlett CMC tufting technológia használatát.

Random Lay.Batchless

Tisztítás és karbantartás

Tisztítás és karbantartás

A Forbo Tessera modulszőnyegek poliamid (nylon) szálakkal készülnek a tartósság és a megjelenés megőrzéséhez a legforgalmasabb kereskedelmi környezetben. A Forbo padlóápolási útmutatásait követve biztosítható, hogy a modulszőnyeg megjelenése megmaradjon.

Töltse le itt a Tessera tisztítási és karbantartási utasításokat

Tessera floor care

Műszaki adatok

Dokumentum letöltési központ

A Forbo számos promóciós és műszaki dokumentációt kínál minden egyes termékéhez. A dokumentumok megtalálhatók az Ön által kiválasztott termékválasztékon. Le tudja letölteni a kapcsolódó dokumentumokat.

Dokumentum letöltési központ

Technical Specifications

Technical specifications

Tessera Mix

LRVs

LRVs