Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Modulszőnyegek

Modulszőnyegek

A moduláris szőnyeg rendszereket, mint például a modulszőnyegeket, könnyen lehet adaptálni annak érdekében, hogy megfeleljenek a szükségleteknek, csökkentsék az újra szervezés költségeit és megengedik egy jobb design rugalmasságát.

A mai modern irodai környezetek, nyitott irodai rendszerrel a rugalmasságra vannak tervezve és képesek alkalmazkodni a gyakori elrendezési változáshoz.

 • Modulszőnyegek
 • Modulszőnyegek
 • Modulszőnyegek
 • Modulszőnyegek
 • Cloudscape 3401 2112
  Tessera tiles

  Tessera tiles

  Tessera's tufted carpet tiles are famed for their exceptional performance and superb styling - even in the most challenging traffic-heavy environments. The wide-ranging Tessera collection includes contemporary and classic styles, patterns, plains, and solid colourways that will enrich a variety of public sector and commercial interiors.

 • Tessera Planks Layout 2112-2130-2118 detail
  Tessera Planks

  Tessera Planks

  A Tessera Layout & Outline 50x50 modulszőnyeg sikerének köszönhetően 100x25 cm-es mérettel bővítettük a választékot, hogy még több lehetőséget nyújtsunk a lenyűgöző padlók kialakítására. A kollekció 14 kifinomult egyedi színből és 4 lineáris dizájnból áll, amelyek végtelen lehetőségeket kínálnak a keveréshez és az illesztéshez.

 • Flotex Colour tiles t546011_t546017
  Flotex tiles

  Flotex tiles

  Flotex flocked flooring tiles are high-quality 50x50 cm textile tiles. Flotex tiles are easy to combine with other flooring solutions and formats, so you have endless possibilities to create your own modular design. We offer a large selection of colourful uni designs and unique embossed designs.

 • Flotex planks Wood herringbone 151001_151002_151003
  Flotex Planks

  Flotex Planks

  A kifinomultság és stílus a modularitásban. A Forbo egyedülállóan 100x25 cm-es Flotex deszkákat fejlesztett ki, amelyekkel lenyűgöző alaprajzokat lehet létrehozni. Látott valaha konkrét textil padlót? A Flotex Planks 6 izgalmas padlómodellt kínál, amelyek végtelen lehetőségeket kínálnak a keveréshez és illesztéshez, tökéletesen alkalmazkodva mindenféle környezethez.

A Tessera

Tessera

A Tessera egy látványos és nagy teherbírású modulszőnyeg, mely arra lett tervezve, hogy speciális esztétika és teljesítményi előnyökkel rendelkezzen. A széleskörű sorozat magába foglal kortárs és klasszikus stílusokat, mintákat és különböző színeket annak érdekében, hogy a kereskedelmi és közszféra belső tereinek egyaránt megfeleljenek.

• A Tessera modulszőnyegek legalább 50%-ban tartalmaznak újrahasznosított anyagokat
• A Forbo vissza a padlózati témához részeként, a Tessera modulszőnyegek termelésből maradt hulladékait újra lehet használni az az új modulszőnyegekhez.
• Tekercsek ultrahangos vágási folyamata során a 80%-ban tudjuk csökkenteni a hulladékot szemben a tradicionális nyomás alapú vágási módszerrel.
• A mi innovatív véletlenszerű elhelyezkedésű modulszőnyegünk csökkenti az üzembe helyezési hulladékokat 2%-ra,.

Tessera

LRV&NCS kódok

LRV&NCS kódok

Az építészetben a fény visszaverődési képesség, százalékos mérőszáma a látható és használható fénynek mely egy felületről verődik vissza, amikor illuminálva van egy fénysugárral. Az LRV közrejátszik nagyon sok esetben, amikor a színek kiválasztásáról van szó. A színek megközelítő fény visszaverődési képessége azokat a látható fényeket mutatja, amit a színek vissza fognak verni. A feketének 0% a fényvisszaverő képessége és elnyeli az összes fényt. A fehér színnek 100%-os fényvisszaverő képessége van és az épületet világosan tartja. Szintén kapcsolódik az elektromos áram használatához, ahol a világosabb színekhez kevesebb világítás szükséges, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo terméknek van fény visszaverődési értéke, mely megtalálhatóak a kollekciók oldalán a leírásokkal együtt.

NCS szín kódok leírják az összes anyag színét. A szám típusú szín kódokkal az úgynevezett NCS jelölésekkel csak úgy, mint a NCS S 1080-Y70R, minden szín pontosan leírható. NCS 1950 sztenderdizált színnel rendelkezik. Minden színminta jelölés vizuálisan azonos bármely más színmintával ugyanabból a jelölésből legyen ez szabványos szín vagy a 1950 sztenderd szín egyike. Ezáltal könnyen találhat, burkolati színeket melyek illeszkednek a szoba többi színes eleméhez.

LRV És NCS szín kódok a kollekció minden darabjához elérhetőek, melyek itt tölthetőek le.

A természetes szín rendszer; NCS annak érdekében lett kifejlesztve, hogy azonosítsa a szín értékét, intenzitását és árnyalatát a terméknek. Az NCS rendszerű színek és szín csoportok használatával könnyen be lehet azonosítani és párosítani lehet őket azokhoz az anyagokhoz, amikhez használva voltak. Ezáltal a színek különböző aspektusokat koordinálhatnak az épület belső terébe, melyek meghatározóak lehetnek.

NCS

Modulszőnyegek és a környezet

Modulszőnyegek és a környezet

A mi Tessera modulszőnyegeink talán szinonimák lehetnek a minőséggel, mi mindig keressük a módját, hogy javítani tudjunk a termelési folyamatokon és a termékeken annak érdekében, hogy még inkább fenntarthatóak legyenek. Minden Forbo termék rendelkezik NCS kóddal, ami megtalálható a kollekciók oldalán a leírásukkal együtt.

50%-ban újrahasznosított összetétel
Anglia által gyártott Tessera most több mint 50%-ban tartalmaz újrahasznosított összetételt.

Tekercs hulladékok 80%-os csökkentése
Mi innovatív ultrahangos pengéket használunk a modulszőnyegek vágásához, mely csökkenti a tekercs hulladékot 80%-ban nem úgy, mint a sztenderd technikák. A kis felesleg, ami keletkezett újra van hasznosítva a termékekben.

Nyersanyagok csökkentett használata
Mi csökkentjük a nyersanyagok használatát. Például ahelyett, hogy kidobnánk a fonal végeket, visszatekerjük azokat és felhasználjuk a Tessera szőnyegekhez. Több olyan sorozatunk is van, melyek 100%-ban ECONYL megújított fonalból készül.

Könnyen és gyorsan tisztítható
A mi modulszőnyegeinket könnyen és gyorsan lehet tisztítani egy rendszer segítségével amit Dry Fusion- nek hívnak, ami hőt, egy kis vizet és organikus, természetes tisztítószereket tartalmaz. Tehát kevesebb víz és kémiai anyag alkalmazása mégis ugyanazt a hatást fogja elérni.

Csökkentett illeszkedési hulladék
A Zöld design alapelveket követve, a mi innovatív véletlenszerű elrendezésű modulszőnyegünk kevesebb, mint 2%-ra csökkenti az illeszkedési hulladékot. És minden Tessera illeszkedési hulladékot összegyűjtjük újrahsznosítás végett a Preston mellett található üzemünkben, ahol ez vissza van forgatva egy új modulszőnyegbe.

Szőnyeg újrahasznosítás UK
Szőnyeg újrahasznosító UK tagjaként, mi szintén dolgozunk azon, hogy a modulszőnyegeinket használatuk után újra lehessen használni vagy hasznosítani.

LCA

Modulszőnyegek

Modulszőnyegek

A mai modern irodai környezetek, nyitott irodai rendszerekkel rugalmasságra vannak tervezve annak érdekében, hogy képesek legyenek alkalmazkodni a gyakori elrendezés változásokhoz. A modulszőnyegeket könnyen lehet igazítani az új körülményekhez ezáltal csökkenteni az újratervezés költségeit. Amikor a modulszőnyegek álpadlóra vannak installálva, akkor a telefon, elektronikai vagy más padló alatt rendszerek könnyen hozzáférhetővé válnak.

• Szín koordinálás a maximum design rugalmasságához
• Installáció gyorsaságának növelése
• Károsított vagy szennyezett tekercsek helyettesíthetősége
• Kopás forgás, hogy kiterjesszük a padló életét
• Renováció minimális zavarral
• Hozzáférhetőség az elérhetőségi rendszerekkel
Bármi is legyen a költségvetése vagy az elvárásai , egész biztosan megfogja találni azt amire szüksége van a mi modulszőnyeg portfoliónkban.

Tessera Contour