Válasszon országot

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Modulszőnyegek

Modulszőnyegek

A moduláris szőnyeg rendszereket, mint például a modulszőnyegeket, könnyen lehet adaptálni annak érdekében, hogy megfeleljenek a szükségleteknek, csökkentsék az újra szervezés költségeit és megengedik egy jobb design rugalmasságát.

A mai modern irodai környezetek, nyitott irodai rendszerrel a rugalmasságra vannak tervezve és képesek alkalmazkodni a gyakori elrendezési változáshoz.

 • Modulszőnyegek
 • Modulszőnyegek
 • Modulszőnyegek
 • Modulszőnyegek
 • Modulszőnyegek
 • Modulszőnyegek
 • Cloudscape 3401 2112
  Tessera tiles

  Tessera tiles

  Tessera tufted carpet tiles are renowned for their aesthetic styling and outstanding performance in the most demanding heavy traffic environments. We offer Tessera carpet tiles in divers constructions; loop pile, cut pile, cut & loop pile and random lay.batchless. Great design possibilities for every area of your building!

 • Tessera Planks Layout 2112-2130-2118 detail
  Tessera Planks

  Tessera Planks

  A Tessera Layout & Outline 50x50 modulszőnyeg sikerének köszönhetően 100x25 cm-es mérettel bővítettük a választékot, hogy még több lehetőséget nyújtsunk a lenyűgöző padlók kialakítására. A kollekció 14 kifinomult egyedi színből és 4 lineáris dizájnból áll, amelyek végtelen lehetőségeket kínálnak a keveréshez és az illesztéshez.

 • Flotex Cirrus 242004 & 270004
  Flotex tiles

  Flotex tiles

  Flotex flocked flooring tiles are high-quality textile flooring tiles in sizes of 50x50 cm and/or 50x25 cm. Flotex tiles are easy to combine with other flooring solutions and formats, so you have endless possibilities to create your own modular design. We offer 5 different designs in tile format, varying from sophisticated linear designs to colorful uni tones, as well as unique embossed designs. Explore the collections below.

 • Flotex planks Wood herringbone 151001_151002_151003
  Flotex Planks

  Flotex Planks

  A kifinomultság és stílus a modularitásban. A Forbo egyedülállóan 100x25 cm-es Flotex deszkákat fejlesztett ki, amelyekkel lenyűgöző alaprajzokat lehet létrehozni. Látott valaha konkrét textil padlót? A Flotex Planks 6 izgalmas padlómodellt kínál, amelyek végtelen lehetőségeket kínálnak a keveréshez és illesztéshez, tökéletesen alkalmazkodva mindenféle környezethez.

A Tessera

Tessera

A Tessera egy látványos és nagy teherbírású modulszőnyeg, mely arra lett tervezve, hogy speciális esztétika és teljesítményi előnyökkel rendelkezzen. A széleskörű sorozat magába foglal kortárs és klasszikus stílusokat, mintákat és különböző színeket annak érdekében, hogy a kereskedelmi és közszféra belső tereinek egyaránt megfeleljenek.

• A Tessera modulszőnyegek legalább 50%-ban tartalmaznak újrahasznosított anyagokat
• A Forbo vissza a padlózati témához részeként, a Tessera modulszőnyegek termelésből maradt hulladékait újra lehet használni az az új modulszőnyegekhez.
• Tekercsek ultrahangos vágási folyamata során a 80%-ban tudjuk csökkenteni a hulladékot szemben a tradicionális nyomás alapú vágási módszerrel.
• A mi innovatív véletlenszerű elhelyezkedésű modulszőnyegünk csökkenti az üzembe helyezési hulladékokat 2%-ra,.

Tessera

LRV&NCS kódok

LRV&NCS kódok

Az építészetben a fény visszaverődési képesség, százalékos mérőszáma a látható és használható fénynek mely egy felületről verődik vissza, amikor illuminálva van egy fénysugárral. Az LRV közrejátszik nagyon sok esetben, amikor a színek kiválasztásáról van szó. A színek megközelítő fény visszaverődési képessége azokat a látható fényeket mutatja, amit a színek vissza fognak verni. A feketének 0% a fényvisszaverő képessége és elnyeli az összes fényt. A fehér színnek 100%-os fényvisszaverő képessége van és az épületet világosan tartja. Szintén kapcsolódik az elektromos áram használatához, ahol a világosabb színekhez kevesebb világítás szükséges, ami egy direkt megtakarítás a környezetnek. Minden Forbo terméknek van fény visszaverődési értéke, mely megtalálhatóak a kollekciók oldalán a leírásokkal együtt.

NCS szín kódok leírják az összes anyag színét. A szám típusú szín kódokkal az úgynevezett NCS jelölésekkel csak úgy, mint a NCS S 1080-Y70R, minden szín pontosan leírható. NCS 1950 sztenderdizált színnel rendelkezik. Minden színminta jelölés vizuálisan azonos bármely más színmintával ugyanabból a jelölésből legyen ez szabványos szín vagy a 1950 sztenderd szín egyike. Ezáltal könnyen találhat, burkolati színeket melyek illeszkednek a szoba többi színes eleméhez.

LRV És NCS szín kódok a kollekció minden darabjához elérhetőek, melyek itt tölthetőek le.

A természetes szín rendszer; NCS annak érdekében lett kifejlesztve, hogy azonosítsa a szín értékét, intenzitását és árnyalatát a terméknek. Az NCS rendszerű színek és szín csoportok használatával könnyen be lehet azonosítani és párosítani lehet őket azokhoz az anyagokhoz, amikhez használva voltak. Ezáltal a színek különböző aspektusokat koordinálhatnak az épület belső terébe, melyek meghatározóak lehetnek.

NCS

Modulszőnyegek és a környezet

Modulszőnyegek és a környezet

A mi Tessera modulszőnyegeink talán szinonimák lehetnek a minőséggel, mi mindig keressük a módját, hogy javítani tudjunk a termelési folyamatokon és a termékeken annak érdekében, hogy még inkább fenntarthatóak legyenek. Minden Forbo termék rendelkezik NCS kóddal, ami megtalálható a kollekciók oldalán a leírásukkal együtt.

50%-ban újrahasznosított összetétel
Anglia által gyártott Tessera most több mint 50%-ban tartalmaz újrahasznosított összetételt.

Tekercs hulladékok 80%-os csökkentése
Mi innovatív ultrahangos pengéket használunk a modulszőnyegek vágásához, mely csökkenti a tekercs hulladékot 80%-ban nem úgy, mint a sztenderd technikák. A kis felesleg, ami keletkezett újra van hasznosítva a termékekben.

Nyersanyagok csökkentett használata
Mi csökkentjük a nyersanyagok használatát. Például ahelyett, hogy kidobnánk a fonal végeket, visszatekerjük azokat és felhasználjuk a Tessera szőnyegekhez. Több olyan sorozatunk is van, melyek 100%-ban ECONYL megújított fonalból készül.

Könnyen és gyorsan tisztítható
A mi modulszőnyegeinket könnyen és gyorsan lehet tisztítani egy rendszer segítségével amit Dry Fusion- nek hívnak, ami hőt, egy kis vizet és organikus, természetes tisztítószereket tartalmaz. Tehát kevesebb víz és kémiai anyag alkalmazása mégis ugyanazt a hatást fogja elérni.

Csökkentett illeszkedési hulladék
A Zöld design alapelveket követve, a mi innovatív véletlenszerű elrendezésű modulszőnyegünk kevesebb, mint 2%-ra csökkenti az illeszkedési hulladékot. És minden Tessera illeszkedési hulladékot összegyűjtjük újrahsznosítás végett a Preston mellett található üzemünkben, ahol ez vissza van forgatva egy új modulszőnyegbe.

Szőnyeg újrahasznosítás UK
Szőnyeg újrahasznosító UK tagjaként, mi szintén dolgozunk azon, hogy a modulszőnyegeinket használatuk után újra lehessen használni vagy hasznosítani.

LCA

Modulszőnyegek

Modulszőnyegek

A mai modern irodai környezetek, nyitott irodai rendszerekkel rugalmasságra vannak tervezve annak érdekében, hogy képesek legyenek alkalmazkodni a gyakori elrendezés változásokhoz. A modulszőnyegeket könnyen lehet igazítani az új körülményekhez ezáltal csökkenteni az újratervezés költségeit. Amikor a modulszőnyegek álpadlóra vannak installálva, akkor a telefon, elektronikai vagy más padló alatt rendszerek könnyen hozzáférhetővé válnak.

• Szín koordinálás a maximum design rugalmasságához
• Installáció gyorsaságának növelése
• Károsított vagy szennyezett tekercsek helyettesíthetősége
• Kopás forgás, hogy kiterjesszük a padló életét
• Renováció minimális zavarral
• Hozzáférhetőség az elérhetőségi rendszerekkel
Bármi is legyen a költségvetése vagy az elvárásai , egész biztosan megfogja találni azt amire szüksége van a mi modulszőnyeg portfoliónkban.

Tessera Contour